Ένα σκαθάρι παίζει ντραμς με ιπτάμενους δίσκους

paul-mccartney-dave-grohl
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Το νέο άλμπουμ των Foo Fighters με «συμμετοχές έκπληξη» θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Ο Paul McCartney έπαιξε ντραμς σε ένα τραγούδι στο νέο δίσκο των Foo Fighters «Concrete And Gold», ο οποίος θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου. Ο frontman του συγκροτήματος Dave Grohl έχει δηλώσει πως «ο μεγαλύτερος pop star στον κόσμο», ανάμεσα σε πολλούς άλλους, εμφανίζεται στον δίσκο χωρίς όμως να αποκαλύψει ποιος είναι αυτός.

AP / Petros Giannakouris

Οι Foo Fighters πρόσφατα έπαιξαν στο Ηρώδειο.

Σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Grohl αποκάλυψε την συμμετοχή του πρώην μπασίστα των Beatles στο «Concrete And Gold». «Ο Paul McCartney παίζει ντραμς σε ένα από τα τραγούδια μας. Είναι φίλος. Τον ξέρουμε για πολύ καιρό. Είναι απίστευτος. Είναι ο πιο υπέροχος άνθρωπος στον κόσμο» δήλωσε ο Grohl στο ET Canada.

WireImage / Kevin Mazur

Η συνεργασία του Paul McCartney με τον Kanye West ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες του πρώην «Σκαθαριού» τα τελευταία χρόνια.

Αναφορικά με την συμμετοχή του McCartney, ο ντράμερ των Foo Fighters Taylor Hawkins εξήγησε πως «δεν είχε ακούσει το τραγούδι. Εμφανίστηκε και ο Dave πήρε μια ακουστική [κιθάρα] και του το έδειξε γρήγορα. Τότε έκατσε στο ειδικό ντραμ σετ που του είχε ετοιμάσει ο τεχνικός του. Έκατσε εκεί διηύθυνε με μια μπαγκέτα». Ο Taylor στην συνέχεια τόνισε πως ο McCartney χρειάστηκε να παίξει το τραγούδι μόλις δυο φορές.