Κατηγορούμενος για δολοφονία ράπερ του Grandmaster Flash

grandmaster-flash-and-the-furious-five-the-message
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ο Kidd Creole φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι έναν άστεγο στην Νέα Υόρκη.

Αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη βρίσκεται ο Nathaniel Glover, πιο γνωστός ως ο Kidd Creole τωv Grandmaster Flash and The Furious Five, για την δολοφονία ενός αστέγου στη Νέα Υόρκη. Ο 57χρονος ράπερ είναι ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος του DJ Grandmaster Flash, μαζί με τους Melle Mel, Keith Cowboy, Mr. Ness/Scorpio και Rahiem.

AP

O Kidd Creole (δεύτερος από τα δεξιά) είναι ιδρυτικό μέλος των Furious Five.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Glover συνελήφθη αφού επιτέθηκε στο 55χρονο John Jolly στην περιοχή του Μανχάταν. Ο Glover φέρεται να ισχυρίζεται πως επιτέθηκε στο θύμα γιατί φλέρταρε μαζί του. Περαστικοί κάλεσαν την αστυνομία λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Τρίτης, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν τον Jolly βαριά τραυματισμένο από μαχαιριές. Δυστυχώς ο Jolly δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε πριν φτάσει στο νοσοκομείο.

Rock and Roll Hall of Fame

O Grandmaster Flash και οι Furious Five μπήκαν στο Rock and Roll Hall of Fame το 2007.

Ο Grandmaster Flash θεωρείται ως ένας από τους πατέρες της hip hop και πρωτοπόρος στην χρήση των πικάπ στην μουσική. Tο 2007, μαζί με τους Furious Five, μπήκε στο Rock and Roll Hall of Fame. Η πιο γνωστή επιτυχία τους ήταν το «The Message» που κυκλοφόρησε το 1982.