Ο Elvis όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί σε μια έκθεση στο Λονδίνο

elvis-presley-live
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Πάνω από 200 αντικείμενα από τα αρχεία της Graceland θα παρουσιαστούν φωτίζοντας άγνωστες πτυχές του Βασιλιά.

Μια νέα έκθεση με θέμα τον Elvis Presley κατά τη διάρκεια περιοδειών θα εγκαινιαστεί στο Ο2 του Λονδίνου τον Νοέμβριο, δίνοντας την ευκαιρία στους θαυμαστές του Βασιλιά της Ροκ εν Ρολ να πάρουν μια ιδέα για το πώς ήταν η ζωή του όταν έβγαινε στον δρόμο με το συγκρότημά του.

Ανάμεσα στα εκθέματα της έκθεσης με τίτλο «Elvis On Tour: The Exhibition» βρίσκονται ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά κουστούμια που φόρεσε επί σκηνής, καθώς και μια κιθάρα που χρησιμοποίησε στο Λας Βέγκας το 1969. Στο πλαίσιο της έκθεσης, η οποία εστιάζει στην περίοδο 1969 με 1977, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά μια σειρά αποκλειστικών συνεντεύξεων με τα μέλη του συγκροτήματος που έπαιζε με τον Presley στις περιοδείες, επιτρέποντας μια μοναδική ματιά στον κόσμο της τεράστιας προσωπικότητάς του.

Αυτή θα είναι η δεύτερη έκθεση με θέμα τον Elvis που φιλοξενείται στον χώρο του Ο2. Η προηγούμενη, με τίτλο «Elvis At The O2», πραγματοποιήθηκε το 2014 και προσέλκυσε πάνω από 200.000 επισκέπτες. Η Priscilla Presley σχολίασε πως είναι «αξιοσημείωτο» που γίνεται μια δεύτερη έκθεση με θέμα τον Elvis στο Λονδίνο, το οποίο δείχνει πόσο αγαπητός παραμένει σε όλο τον κόσμο. Όπως εξήγησε η πρώην σύζυγος του Elvis, η έκθεση περιλαμβάνει πάνω από 200 αντικείμενα από τα αρχεία της Graceland τα οποία θα δώσουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να δουν πώς επηρέασε τον κόσμο μέσω της μουσικής, των ταινιών και του στυλ του.

Η έκθεση θα κάνει τα εγκαίνια της στις 3 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει τρεις μήνες.