Οι Belle and Sebastian ξέχασαν τον ντράμερ τους σε διάρκεια περιοδείας

belle-and-sebastian
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Παραλίγο να ακυρωθεί συναυλία τους, φέρνοντας κατά νου το «Μόνος στο σπίτι».

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των Belle and Sebastian κατά τη διάρκεια της αμερικάνικης περιοδείας τους, όταν ξέχασαν τον ντράμερ τους σε μια στάση που έκαναν τη Δευτέρα το βράδυ. Πιο συγκεκριμένα, το σκοτσέζικο συγκρότημα ταξίδευε με προορισμό την Μινεσότα, για συναυλία που έδιναν την Τρίτη 15 Αυγούστου, όταν κατάλαβαν πως είχαν ξεχάσει τον Richard Colburn, σε μια στάση στη Βόρεια Ντακότα.

Μόλις συνειδητοποίησαν την απώλεια του Colburn, παρακάλεσαν τους θαυμαστές τους μέσω Twitter να τον βοηθήσουν να φτάσει στη Μινεσότα, για να μην ακυρωθεί η προγραμματισμένη συναυλία.

Ο frontman των Belle and Sebastian, Stuart Murdoch, αποκάλυψε στο The Current, πως ο Colburn ξεχάστηκε όταν έκαναν στάση σε ένα πολυκατάστημα στη Βόρεια Ντακότα τη Δευτέρα το βράδυ. Όλα τα μέλη επέστρεψαν στο λεωφορείο και δεν αντιλήφθηκαν ότι ο ντράμερ έλειπε, αφήνοντάς τον πίσω χωρίς τηλέφωνο ή ταυτότητα, παρά μόνο με μια πιστωτική κάρτα. Ο Murdoch εξήγησε πως ο ντράμερ μάλλον θεώρησε πως γρήγορα θα γινόταν αντιληπτή η απουσία του, αλλά δυστυχώς για τον ίδιο, όλοι πήγαν για ύπνο.

Ο Colburn έκλεισε δωμάτιο σε ξενοδοχείο μέχρι το συγκρότημα να βρει τρόπο να τον μεταφέρει στη Μινεσότα για τη συναυλία τους. Για καλή τους τύχη, ένας θαυμαστής των Belle and Sebastian είδε τα μηνύματά τους και μετέφερε οδικώς τον ντράμερ μέχρι το αεροδρόμιο στο Bismarck, από όπου πέταξε για τη Μινεσότα.

Τελικά ο ντράμερ κατάφερε να φτάσει εγκαίρως στον συναυλιακό χώρο.