Η Bonnie Tyler θα τραγουδήσει το «Total Eclipse of the Heart» στην έκλειψη ήλιου

bonnie-tyler Zsolt Czegledi
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Σε μια ειδική συναυλία σε κρουαζιερόπλοιο της Royal Caribbean.

Η Bonnie Tyler θα ερμηνεύσει τη μεγαλύτερη επιτυχία της, το «Total Eclipse Of The Heart», κατά τη διάρκεια της ολικής έκλειψης ηλίου τη Δευτέρα 21 Αυγούστου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα δώσει μια ειδική συναυλία στο κρουαζιερόπλοιο «Oasis of the Seas» της Royal Caribbean.

Ο Russell Mulcahy σκηνοθέτησε το χαρακτηριστικό βιντεοκλίπ της κλασικής μπαλάντας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, η Tyler θα εκτελέσει μια μικρότερη εκδοχή του τραγουδιού, ώστε να διαρκέσει όσο και η ολική έκλειψη του ήλιου. Το τραγούδι κανονικά έχει διάρκεια γύρω στα πέντε λεπτά, αλλά η διασκευή που θα ερμηνεύσει στο κρουαζιερόπλοιο θα είναι δύο λεπτά και 40 δευτερόλεπτα. «Θα είναι τόσο συναρπαστικό, δε συμβαίνει τόσο συχνά» σχολίασε η ίδια στο περιοδικό Time.

Η Tyler κυκλοφόρησε μια νέα εκδοχή του τραγουδιού το 2003, στα αγγλικά και αγγλικά, με την Kareen Antonn.

Το «Total Eclipse of the Heart» γράφτηκε από τον Jim Steinman και συμπεριλήφθηκε στο πέμπτο άλμπουμ της Ουαλής τραγουδίστριας, το «Faster Than The Speed of Night» του 1983. Μολονότι η ίδια δεν πίστευε ότι το single θα παιζόταν καν στο ραδιόφωνο, έμελλε να γίνει η μεγαλύτερη της επιτυχία, πουλώντας πάνω από 6 εκατομμύρια αντίτυπα.