Συγκινητική αφιέρωση του Jay-Z στον Chester Bennington

chester-bennington-Jay-z Kevin Mazur
ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Σύντομα θα κυκλοφορήσει και το περιορισμένης έκδοσης box set του «Lemonade» της Beyoncé.

Ο Jay-Z εμφανίστηκε στο V Festival που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, όπου και έκανε μια αφιέρωση στον Chester Bennington, τραγουδιστή των Linkin Park. Προς το τέλος του σετ του, ο Jay-Z ερμήνευσε το «Numb/Encore», το οποίο συνδυάζει το single του «Encore» με το «Numb» των Linkin Park και στο οποίο τραγουδά ο Bennington.  Μπορείτε να δείτε την ερμηνεία του εδώ.

AP Photo / John Shearer

Ο Chester Bennington αυτοκτόνησε τον περασμένο Ιούλιο, στην ηλικία των 41 ετών.

Οι Linkin Park και ο Jay-Z είχαν συνεργαστεί το 2003, κυκλοφορώντας το «Collision Course», το οπoίο συνδύαζε την μουσική τους. Σύμφωνα με το Setlist.fm, ο Jay-Z δεν έχει ερμηνεύσει το «Numb/Encore» από το 2011.

Έρχεται box set του «Lemonade» της Beyoncé

Το «Lemonade» της Beyoncé πρόκειται να κυκλοφορήσει σε ένα περιορισμένης έκδοσης box set, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται ένα βιβλίο 600 σελίδων με φωτογραφίες, εκθέσεις και σημειώσεις σχετικά με τον δίσκο. Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σε διπλό βινύλιο, ενώ θα υπάρχουν και downloads της μουσικής και ενός ομώνυμου ντοκιμαντέρ 60 λεπτών.

Το πολυτελές box set του «Lemonade» περιλαμβάνει ένα βιβλίο 600 σελίδων με φωτογραφίες, εκθέσεις και σημειώσεις.

Η συλλεκτική έκδοση είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του αμερικάνικου καταστήματος merchandise της Beyoncé, με το κόστος προαγοράς να ανέρχεται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 299,99 δολαρίων.