Λάμψη πολλών αστέρων στα MTV Video Music Awards

katy-perry
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Φέτος θα απονεμηθούν βραβεία για τον καλλιτέχνη της χρονιάς ανεξαρτήτου φύλου και το βιντεοκλίπ που εμπνέει του θεατές «να αντισταθούν στην αδικία».

Το πρόγραμμα των MTV Video Music Awards που θα πραγματοποιηθούν στις 27 Αυγούστου καο περιλαμβάνουν τον Ed Sheeran, την Miley Cyrus, τον Rod Stewart και τον The Weeknd, μεταξύ άλλων. Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις, επί σκηνής θα εμφανιστούν επίσης η Lorde, οι 30 Seconds To Mars, η Demi Lovato, οι DNCE και ο Shawn Mendes. Η Lovato θα παρουσιάσει το «Sorry Not Sorry», το οποίο είναι υποψήφιο για το τραγούδι του καλοκαιριού, ενώ οι DNCE – οι οποίο πέρσι απέσπασαν το βραβείο καλύτερου νέου καλλιτέχνη – θα εμφανιστούν με τον Stewart για να ερμηνεύσουν την κλασική επιτυχία του «Da Ya Think I’m Sexy».

Οικοδέσποινα της φετινής τελετής, η οποία θα λάβει χώρα στο Forum του Ίνγκλγουντ στην Καλιφόρνια, θα είναι είναι η Katy Perry. Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια δήλωσε πως «κάνω προετοιμασία στο MTV σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας, τρώγοντας παγωτό για αστροναύτες και βρίσκομαι σε ένα group chat με τον Buzz Aldrin και τον Neil deGrasse Tyson», συμπληρώνοντας παράλληλα τον ενθουσιασμό της για τα φετινά βραβεία. Αξίζει να σημειωθεί πως η Perry είναι υποψήφια για τέσσερα βραβεία – μεταξύ των οποίων και για καλύτερο pop βίντεο χάρη στο «Chained To The Rhythm» με συμμετοχή του Skip Marley, ενώ αναμένεται να τραγουδήσει στη τελετή.

Η Pink θα τιμηθεί με το βραβείο Michael Jackson Video Vanguard, το οποίο αποτελεί και το πιο σπουδαίο βραβείο της βραδιάς. Στο παρελθόν το έχουν λάβει καλλιτέχνες όπως η Madonna, η Beyoncé και η Rihanna. Η φετινή διοργάνωση θα περιλαμβάνει δύο νέα βραβεία: ένα για τον σπουδαιότερο καλλιτέχνη της χρονιάς (ανεξαρτήτου φύλου) και ένα για το καλύτερο βιντεοκλίπ που εμπνέει του θεατές «να αντισταθούν στην αδικία».

Ο Kendrick Lamar από την πλευρά οδηγεί την κούρσα με οχτώ υποψηφιότητες φέτος – κυρίως για το «HUMBLE.» - και θα ανταγωνιστεί τις Lorde και Ariana Grande για το βραβείο του καλλιτέχνη της χρονιάς. Στην κατηγορία του καλύτερου rock βίντεο θα διαγωνιστούν οι Coldplay, Foo Fighters και Green Day.