Ο Jay-Z μιλά για τα εκκεντρικά ονόματα των παιδιών του με την Beyoncé

Jay-z
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Η οικογένειά του θα τον συντροφεύσει στην περιοδεία του το νέο του άλμπουμ, που ξεκινά τον Οκτώβριο.

Η οικογένεια της Beyoncé και του Jay-Z μεγάλωσε κατά δυο μέλη τον Ιούνιο. Θυμόμαστε τη σχετική ανακοίνωση μέσω Instagram για την περιβόητη γέννηση των διδύμων, Rumi και Sir. Τα ονόματα των παιδιών τους παραξένεψαν τους φανς του ζευγαριού και ο Jay-Z μίλησε για αυτά σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Rap Radar Podcast.

Μιλώντας στον Elliot Wilson, οικοδεσπότη της εκπομπής, ο Jay-Z εξήγησε πως η Rumi πήρε το όνομά της από τον Jalal ad-Din Muhammad Rumi. «Ο Rumi είναι ο αγαπημένος μας ποιητής» εξήγησε ο Jay-Z. O Rumi, ο οποίος έζησε κατά τον 13 αιώνα, θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους ποιητές του Ισλαμικού κόσμου. Πέραν την ποίησης, ο Sumi υπήρξε φιλόσοφος και δάσκαλος θεολογίας, ενώ οι μαθητές του ίδρυσαν το σουφικό τάγμα των Μεβλεβήδων, πιο γνωστοί στη Δύση ως δερβίσηδες. Στην περίπτωση του γιου τους, Sir, τα πράγματα ήταν πιο απλά. Ο ράπερ σχολίασε πως ο γιος του πήρε το όνομα Sir, γιατί «απλά βγήκε έξω όπως ένας Sir».

Η σύζυγος του Jay-Z, η Beyoncé, ετοιμάζει νέα μουσική και μια περιοδεία «έκπληξη».

Αναφορικά με τα προσωπικά καλλιτεχνικά του σχέδια, ο Jay-Z δήλωσε πως έχει προγραμματίσει μια περιοδεία αργότερα μέσα στο έτος, ώστε να μπορέσει να περάσει περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του. «Έχω κλείσει την περιοδεία για τον Οκτώβριο, για να έχω τουλάχιστον τέσσερις μήνες, ώστε να δεθούμε πραγματικά, να δω τα δαχτυλάκια τους και όλα αυτά». Μετά το τέλος της «γονικής άδειάς» του, ο Jay-Z θα ξεκινήσει την περιοδεία του για να στηρίξει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, το «4:44», αλλά δεν θα είναι μόνος, αφού η οικογένειά του θα τον συντροφεύσει. «Θα είναι μαζί μου, απλά λέω πως χρειαζόμουν έναν χώρο όπου δε θα κάνω τίποτα, όπου θα είμαι επικεντρωμένος μονάχα σε αυτούς. Δεν σκέφτομαι για συναυλίες το βράδυ ή κάτι τέτοιο, γι’ αυτό η περιοδεία απέχει τόσο πολύ από την κυκλοφορία του άλμπουμ» τόνισε ο ράπερ.

To «4:44» είναι το 13ο άλμπουμ του Jay-Z και κυκλοφόρησε τον Ιούνιο.

Τέλος, στην ερώτηση για το εάν ετοιμάζει κάτι καινούριο, ο ίδιος είπε πως θα βγάλει νέο δίσκο «εάν έχω να πω κάτι και είναι υπέροχο, αν δεν είναι υπέροχο, τότε όχι». Καταλήγοντας, ο Jay-Z υπογράμμισε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη μουσική που θέλει να κυκλοφορήσει, να ικανοποιεί τον ίδιο.