Οι Kasabian έχουν μεγάλα σχέδια για το 2018

kasabian
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

«Θα είναι εξωφρενικά» υπόσχεται ο κιθαρίστας των Άγγλων ροκάδων.

Ο Serge Pizzorno, κιθαρίστας των Kasabian, αποκάλυψε πως το συγκρότημά του ετοιμάζει σχέδια για ορισμένες «μοναδικές» ζωντανές εμφανίσεις για το επόμενο έτος. Μιλώντας στο ΝΜΕ, ο Pizzorno σχολίασε πως η εμφάνιση ως headliners στο φετινό φεστιβάλ Reading και Leeds είναι «σαν ένα όνειρο», ενώ μίλησε στη συνέχεια για τα μελλοντικά σχέδια τους.

«Ναι, έχουμε ορισμένα σχέδια, απλά μας αρέσει να πιέζουμε τον κόσμο» είπε χαρακτηριστικά ο κιθαρίστας, αναφέροντας αινιγματικά πως, παρά τα συχνά εμπόδια που βρίσκουν μπροστά τους, θα επιχειρήσουν να τα ξεπεράσουν. Στόχος των Kasabian είναι να προσφέρουν μια «ενδιαφέρουσα» εμπειρία στους θαυμαστές τους. Έχοντας αποκομίσει πλούσιες εμπειρίες από τις συναυλίες τους σε όλο τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, οι Άγγλοι ροκάδες θέλουν να εστιάσουν στις εμφανίσεις τους σε διοργανώσεις και πόλεις που δεν επισκέπτονται συχνά, ώστε να προσφέρουν κάτι «μοναδικό». Συνεχίζοντας, ο κιθαρίστας εξήγησε πως με τα χρόνια έχουν αναπτύξει τις ερμηνείες τους επί σκηνής και έχουν εμπλουτίσει το σετ, ενώ εκτίμησε πως το επόμενο έτος «θα είναι εξωφρενικό».

Παράλληλα, ο Pizzorno μίλησε για τη συναυλία που έδωσαν στην κεντρική σκηνή στο Leeds. «Ήταν όλα όσα θα περίμενε κανείς. Υπήρχε ένα τεράστιο πλήθος. Πάντα μπορείς να καταλάβεις από τις καντίνες. Εάν το πλήθος φτάνει έως εκεί, τότε είναι πραγματικά μεγάλο. Ήταν τεράστιο. Το encore ήταν σαν ένα όνειρο, ήταν τρελό. Ο χρόνος απλά πάγωσε και εγώ είχα φύγει» δήλωσε ο κιθαρίστας. Κατά τη διάρκεια του σετ τους, το οποίο ο Pizzorno παρομοίωσε με «πυρηνικό πόλεμο», οι Kasabian διασκεύασαν το «All Apologies» των Nirvana. Αν και ο ίδιος άργησε να ανακαλύψει τον Kurt Cobain και την παρέα του, ο Pizzorno χαρακτήρισε τον frontman των Nirvana ως έναν από τους πραγματικά μεγάλους καλλιτέχνες.