Ο Johnny πήρε... την κιθάρα του

o-Johnny-pire-tin-kithara-tou

ΣΑΒΒΑΤΟ, 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012

Αρχικά, είδαμε τον κιθαρίστα των Rolling Stones, Keith Richards, να υποδύεται τον πατέρα του Johnny Depp στην ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής» και τώρα… ο γνωστός ηθοποιός παίρνει την κιθάρα του και γίνεται ο μεγάλος guest στο νέο άλμπουμ των Aerosmith.

Λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή του Keith Richards στην ταινία «Οι πειρατές της Καραϊβικής», ο διάσημος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της ταινίας Johnny Depp εμφανίστηκε σε κλαμπ του Λονδίνου για να συνοδεύσει με την κιθάρα του τον Alice Cooper, ενώ πολύ πρόσφατα ανέβηκε ξανά στη σκηνή, αυτή τη φορά μαζί με τους Aerosmith.

Το αμερικανικό ροκ συγκρότημα έδινε μια συναυλία στο Hollywood Bowl, όταν ο Steven Tyler ζήτησε λίγη βοήθεια και ως εκ θαύματος ανάμεσα από εκκωφαντικά ουρλιαχτά 18000 θεατών εμφανίστηκε ο Johnny Depp για να τζαμάρει μαζί με τον Joe Perry στην εκτέλεση του «Train Kept a-Rollin».

Ο Depp προβλέπεται να συμμετάσχει στο καινούργιο άλμπουμ των γερόλυκων Aerosmith, το 15ο στη σειρά, με τίτλο «Music From Another Dimension», που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και στο οποίο ο γνωστός ηθοποιός δεν θα παίζει μόνο κιθάρα, αλλά θα κάνει και φωνητικά στο τραγούδι «Freedom Fighter», ένα από τα καλύτερα κομμάτια του δίσκου.

Ο 49άχρονος ηθοποιός -γνωστός λάτρης της ροκ και της κιθάρας- είχε αρχικά παίξει κιθάρα μαζί με τους Aerosmith στο after-party της πρεμιέρας για την ταινία του «Dark shadows», ενώ μαζί με τον Tyler και τον Alice Cooper είχαν διασκευάσει ζωντανά το «Come together» των Beatles.

Τον περασμένο Απρίλη, ο Depp είχε επίσης, εμφανιστεί ζωντανά με τους Black Keys αλλά και μαζί με τον Marilyn Manson στα βραβεία Revolver Golden Gods Awards, στο τελευταίο άλμπουμ του οποίου -με τον τίτλο «Born vilain» (2012)- συμμετέχει στο τραγούδι «You're so vein».