Ακούστε το νέο τραγούδι του Will Smith και του Jazzy Jeff

will-smith-Jazzy-Jeff
ΤΡΙΤΗ, 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ο χολιγουντιανός σταρ και ράπερ αποκάλυψε πως έχει ετοιμάσει έναν δίσκο με νέο υλικό.

Μετά από χρόνια, ο «Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ», Will Smith, κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τον φίλο και επί χρόνια συνεργάτη του, DJ Jazzy Jeff, το «Get Lit». Το τραγούδι παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Livewire Festival που πραγματοποιήθηκε στο Μπλάκπουλ της Αγγλίας. Μπορείτε να το ακούσετε εδώ.

Η συναυλία τους στο φεστιβάλ αποτέλεσε την πρώτη κοινή εμφάνιση τους στη Μεγάλη Βρετανία και, όπως ήταν αναμενόμενο, έτυχαν θερμής υποδοχής από το κοινό. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Smith αποκάλυψε πως το δίδυμο έχει ετοιμάσει έναν δίσκο με νέο υλικό και τόνισε πως το «Get Lit» γράφτηκε ως απάντηση «στο πρόσφατο χάος και τη σύγχυση» που υπάρχει στον κόσμο.

«Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα τραγούδι που θα επέτρεπε στον κόσμο να αφήσει το φως του να λάμψει. Όλοι έχουμε ένα φως μέσα μας και ορισμένες φορές αυτός ο κόσμος… θα σου πει πράγματα και τι δεν μπορείς να κάνεις. Εσύ ξέρεις ότι μπορείς, αλλά όταν σου το λένε σε αποθαρρύνει λίγο. Ήθελα να δημιουργήσω έναν δίσκο που θα υπενθυμίζει στον καθένα από εσάς να αφήσετε το φως σας να λάμψει» εξήγησε επί σκηνής ο Smith.

Πέραν του νέου κομματιού, ο Smith με τον Jazzy Jeff ερμήνευσαν πολλές από τις επιτυχίες τους, όπως τα «Gettin’ Jiggy Wit’ It», «Men In Black», «Miami», «Girls Ain’t Nothing But Trouble», «Summertime», «Just The Two Of Us», καθώς και την πρώτη τους επιτυχία, το «Parents Don’t Understand».