Η Paris Jackson γιορτάζει τα γενέθλια του πατέρα της

paris-Jackson Richard Shotwell
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Η νεαρή ηθοποιός και μοντέλο κατήγγειλε τους «ηλίθιους Ναζί και λευκούς ρατσιστές» στα VMAs.

Την Τρίτη 29 Αυγούστου θα ήταν τα 59α γενέθλια του «βασιλιά της pop», Michael Jackson, που πέθανε τον Ιούνιο του 2009. Η κόρη του Jackson, η Paris, ανέβασε μια σχετική φωτογραφία στο προφίλ της το Instagram, περιγράφοντας τον πατέρα της ως τον ένα άνθρωπο που της έδειξε πραγματικά τι σημαίνει πάθος».

Στη φωτογραφία η Paris είναι ακόμα παιδάκι και φιλά το πατέρα της. Στη λεζάντα της ανάρτησης σημειώνει πως δεν θα ξανανιώσει την αγάπη όπως όταν ήταν μαζί του. «Πάντα θα είσαι μαζί μου και εγώ πάντα με εσένα. Αν και δεν είμαι εσύ και εσύ δεν είσαι εγώ, ξέρω βαθιά μέσα μου ότι είμαστε ένα. Οι ψυχές μας δεν θα αλλάξουν ποτέ ως προς αυτό» σημείωσε η Paris Jackson.

Σ συνέχεια η Jackson ανέβασε μια επεξεργασμένη φωτογραφία από την εμφάνισή της στα MTV VMAs που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο, όπου είχε προστεθεί η εικόνα του Michael Jackson σαν φάντασμα να την φιλάει στο μέτωπο. Λίγο αργότερα η φωτογραφία διεγράφη από το προφίλ της.

Η Jackson εμφανίστηκε στα VMAs για να απονείμει το βραβείο για το καλύτερο pop video, όπου τα έβαλε με τους «ηλίθιους Ναζί και όσους πιστεύουν στην ανωτερότητα της λευκής φυλής». Τα σχόλια της έγιναν με αφορμή τις πρόσφατες ταραχές και τα επεισόδια βίας από ακροδεξιές, ρατσιστικές και νεοναζιστικές οργανώσεις στις ΗΠΑ. «Ως χώρα με σύνθημα την ελευθερία, έχουμε μηδενική ανοχή απέναντι στη βία, το μίσος και τις διακρίσεις τους» υπογράμμισε η Jackson από το βήμα των VMAs.