Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες του Justin Bieber

Justin-bieber Antonio Calanni
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017

Ανέβηκαν μέσω χάκινγκ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της πρώην κοπέλας του, Selena Gomez.

Χάκερς ανέβασαν μια σειρά γυμνών φωτογραφιών του Justin Bieber στο προφίλ που διατηρεί η Selena Gomez στο Instagram. Οι φωτογραφίες ήταν από τις διακοπές του Bieber – με τον οποίο η Gomez είχε σχέση στο παρελθόν – στο εξωτικό νησί Μπόρα Μπόρα το 2015.

Η Gomez έχει μια από τις πιο δημοφιλείς σελίδες στο Instagram, με περίπου 125 εκατομμύρια followers, οπότε οι επίμαχες φωτογραφίες γρήγορα μοιράστηκαν μεταξύ των θαυμαστών της. Μόλις το χάκινγκ έγινε αντιληπτό από την Gomez, οι φωτογραφίες κατέβηκαν και (λογικά) άλλαξαν οι σχετικοί κωδικοί πρόσβασης στο προφίλ.

Reuters / Danny Moloshok

Η Gomez και ο Bieber ήταν ζευγάρι για περίπου έξι χρόνια.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είχαν δημοσιευτεί για πρώτη φορά το 2015, με τον Bieber τότε να σχολιάζει πως αισθανόταν «εξαιρετικά παραβιασμένος», εξηγώντας πως δεν ένιωθε άνετα να κυκλοφορεί έξω. Ο νεαρός τραγουδιστής τόνισε πως είναι σημαντικό να νιώθει κανείς άνετα στον χώρο του, πόσο μάλλον όταν είναι σε διακοπές κάπου τόσο μακριά.

Ο πατέρας του Bieber, Jeremy, είχε εκφράσει τότε την μεγάλη περηφάνεια του για τα «προσόντα» του γιου του. Η ανάρτηση του Jeremy Bieber στο Twitter χαρακτηρίστηκε κακόγουστη και ανάρμοστη από μερίδα του τύπου, αλλά ο ίδιος ο Justin σχολίασε πως το βρήκε «αστείο». «Ποιος πατέρας δεν θα ήταν περήφανος; Δεν τα είπε σε κανέναν εντεκάχρονο, είμαι 21 ετών» είχε τονίσει ο τραγουδιστής.