Δεν ξεχνά την πριγκίπισσα Diana ο Elton John

princess-diana
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

«Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, ο κόσμος έχασε έναν άγγελο» έγραψε στο Instagram.

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από τον τραγικό θάνατο της πριγκίπισσας Diana, έπειτα από αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι. Ο Sir Elton John ήταν στενός φίλος της πριγκίπισσας και μετά τον θάνατό της κυκλοφόρησε μια νέα εκδοχή του «Candle In The Wind», το οποίο είχε γραφτεί αρχικά για την Marilyn Monroe το 1973. Το single έχει πουλήσει πάνω από 33 εκατομμύρια αντίτυπα, με τα έσοδα να πηγαίνουν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

20 years ago today, the world lost an angel. #RIP @ejaf

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

Ο Βρετανός μουσικός δεν έχει ξεχάσει την Diana και χθες ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους στο προσωπικό του προφίλ που διατηρεί στο Instagram. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο John σημειώνει πως «σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, ο κόσμος έχασε έναν άγγελο». Στο πρόσφατο ντοκιμαντέρ του HBO και ITV «Diana, Our Mother: Her Life and Legacy», ο Elton John μίλησε για το φιλανθρωπικό πνεύμα της πριγκίπισσας, το οποίο εξήγησε πως είχε μεταλαμπαδεύσει στον γιο της πρίγκιπα Harry.

AP Photo / Paul Hackett

O Elton John έπαιξε το «Candle In The Wind» στην κηδεία της Diana.

«Είχε την απίστευτη ικανότητα – την οποία ο Harry έχει περίπου κληρονομήσει – να κάνει τον κόσμο να αισθανθεί ηρεμία και να νιώσει ότι όλα θα πάνε καλά. Δεν έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους στη ζωή μου που έχουν αυτήν την ικανότητα, αλλά μπορούσε να μπει σε ένα δωμάτιο γεμάτο κόσμο και να νιώσουν όλοι πως τα πάντα είναι υπέροχα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Elton John.