Κάτοικος Πορτογαλίας πλέον η Madonna

madonna
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Αποκάλυψε πως θα ετοιμάσει το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή της γράφοντας νέα μουσική και γυρίζοντας την ταινία «Loved».

Η Madonna έχει μετακομίσει από τις ΗΠΑ στη Λισαβώνα της Πορτογαλίας ώστε να δουλέψει πάνω σε δύο νέα project, όπως έγινε γνωστό μέσω του λογαριασμού της στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα της pop έγραψε πως θα δουλέψει πάνω σε νέα μουσική καθώς και σε μια ταινία με τίτλο «Loved».

«Η ενέργεια της Πορτογαλίας εμπνέει τόσο πολύ» έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση, ενώ στη δεύτερη σημείωσε πως νιώθει ιδιαίτερα «δημιουργική και ζωντανή» και πως ανυπομονεί να κατακτήσει τον κόσμο «από μια διαφορετική οπτική». Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Madonna που μίλησε στο Associated Press, η 59χρονη τραγουδίστρια ερωτεύτηκε τη χώρα μετά την παγκόσμια περιοδεία της, «Re-Invention World Tour» του 2004, οπότε και βρέθηκε στην Πορτογαλία.

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το «Loved» έγιναν γνωστές μέσα από συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Harper’s Bazaar. Όπως εξήγησε τότε, η ταινία θα καταπιαστεί με πολλά σημαντικά θέματα όπως τα δικαιώματα των γυναικών, των ομοφυλοφίλων, καθώς και την υπεράσπιση των αδυνάτων. Το «Loved» θα αποτελεί μεταφορά του μυθιστορήματος «The Impossible Lives of Greta Wells» που έγραψε ο Andrew Sean Greer. Η ίδια εξήγησε πως αποφάσισε να μεταφέρει το βιβλίο γιατί εξετάζει πολλά σημαντικά θέματα και αφηγείται «μια εξαιρετικά επίκαιρη ιστορία».

Αυτή θα είναι η τέταρτη φορά που η Madonna θα καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Τελευταία της σκηνοθετική δουλειά ήταν η ταινία μικρού μήκους «Secret Project Revolution» που κυκλοφόρησε το 2013. Ο πιο πρόσφατος δίσκος ήταν το «Rebel Heart» του 2015, το οποίο ήταν το 13 άλμπουμ της συνολικά.