«Μαύρο» στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της Lana Del Rey

lana-del-rey
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Κατέβασε όλες τις φωτογραφίες της από το Instagram και έσβησε σχεδόν όλα τα tweets της.

Η Lana Del Rey αποφάσισε να κατεβάσει τις φωτογραφίες της από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, ενώ παράλληλα έσβησε σχεδόν όλες τις αναρτήσεις της στο Twitter, χωρίς να δώσει κάποια εξήγηση. Για την ώρα, η σελίδα της στο Facebook δεν έχει αλλάξει και παραμένει ενεργή.

Οι λιγοστές αναρτήσεις της που έχουν παραμείνει στο προφίλ του Twitter αφορούν τις ανησυχίες της για την κλιμακούμενη ένταση μεταξύ ΗΠΑ και Βορείου Κορέας, την προώθηση των δίσκων της, καθώς και ένα tweet από το 2009 που απλά γράφει «Σ’ αγαπώ». Αντίστοιχα, στο Instagram υπάρχει πλέον μονάχα ένα απόσπασμα συνέντευξης με τον John Lennon και την Yoko Ono.

Σε αντίστοιχη κίνηση είχε προβεί πρόσφατα και η Taylor Swift, η οποία κατέβασε όλο το υλικό και τις αναρτήσεις της από τα προφίλ της. Στην περίπτωση της Swift το γενικό καθάρισμα είχε να κάνει με την προώθηση του νέου της δίσκου. Η Del Rey, από τη πλευρά της, κυκλοφόρησε τον νέο δίσκο της «Lust For Life» τον περασμένο Ιούλιο, οπότε η κίνηση πιθανόν να κρύβει κάτι άλλο.