Αποκαλύφθηκε ο «μεγαλύτερος pop star» που συμμετέχει στο νέο άλμπουμ των Foo Fighters

foo-fighters
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

«Πίναμε ουίσκι στο πάρκινγκ, ήταν πάρα πάρα πολύ cool» δήλωσε ο Grohl για τον μυστηριώδη καλεσμένο.

Ο νέος δίσκος των Foo Fighters με τίτλο «Concrete And Gold» έχει ορισμένες απροσδόκητες συμμετοχές «εκπλήξεις» έξω από τα συνηθισμένα, όπως αυτή του Paul McCartney. Παρά το αδιαμφισβήτητο μέγεθος του πρώην «Σκαθαριού», ο frontman του συγκροτήματος Dave Grohl είχε δηλώσει αινιγματικά πως στο νέο άλμπουμ συμμετέχει και «ο μεγαλύτερος pop star στον κόσμο», χωρίς όμως να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

AP / Petros Giannakouris

Το «Concrete And Gold» θα κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Στις συζητήσεις που ξεκίνησαν ανάμεσα στους θαυμαστές των Foo Fighters κυκλοφόρησε η υπόθεση πως ο Grohl μπορεί να εννοούσε την Adele ή η Taylor Swift, αλλά ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά τις θεωρίες. Το Rolling Stone έβαλε τέλος στην φημολογία και αποκάλυψε πως ο μυστηριώδης καλεσμένος δεν είναι άλλος από τον Justin Timberlake. Η γνωριμία των δυο πλευρών έγινε στα EastWest Studios στο Λος Άντζελες, όπου και οι δυο ηχογραφούσαν την ίδια περίοδο.

Ο Justin Timberlake ήθελε να συμμετάσχει στο νέο δίσκο των Foo Fighters για να μπορέσει να το λέει στους φίλους του.

«Πίναμε ουίσκι στο πάρκινγκ, ήταν πάρα πάρα πολύ cool»  δήλωσε ο Grohl για τη γνωριμία του με τον Timberlake. Το βράδυ πριν την τελευταία του μέρα ηχογραφήσεων στο στούντιο, ο Timberlake ρώτησε τον Grohl εάν μπορεί να τραγουδήσει στον δίσκο των Foo Fighters, συμπληρώνοντας πως «δεν θέλω να το πιέσω, θέλω μονάχα να μπορώ να το πω στους φίλους μου». Ο Grohl αποδέχτηκε με ενθουσιασμό την πρόταση του Timberlake, ο οποίος τελικά τραγούδησε ορισμένα «la la la» σε ένα κομμάτι. Χαριτολογώντας ο αρχηγός των Foo Fighters εκτίμησε πως «αυτός ο τύπος θα πάει μακριά», ενώ παράλληλα εκθείασε την ερμηνεία του Timberlake στο τραγούδι.