Δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Lady Gaga

lady-gaga
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το «Gaga: Five Foot Two» θα κάνει την πρεμιέρα του μέσω Netflix στις 22 Σεπτεμβρίου.

Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ «Gaga: Five Foot Two», το οποίο αποσκοπεί να αποκαλύψει την «ωμή πραγματικότητα» της Lady Gaga. Η ανακοίνωση του ντοκιμαντέρ ήρθε τον περασμένο μήνα και θα κάνει την πρεμιέρα του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο και μέσω της πλατφόρμας του Netflix στις 22 Σεπτεμβρίου.

Όπως φαίνεται από το έντονα στυλιζαρισμένο τρέιλερ, η σειρά υπόσχεται να δείξει ανέμελες αλλά και σοβαρές στιγμές της ζωής της Gaga, από το να προσπαθεί να αγοράσει δεκάδες αντίτυπα του δίσκου της σε ένα σουπερμάρκετ και να καπνίζει χασίς στο αυτοκίνητο της γιαγιάς της, μέχρι να ετοιμάζεται για μια επίπονη εγχείρηση και να ανοίγεται για τις φιλοδοξίες της.

Αυτόν τον καιρό η Gaga βρίσκεται σε μια παγκόσμια περιοδεία που ξεκίνησε τον Αύγουστο, ωστόσο πρόσφατα αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της στο Μόντρεαλ, καθώς αρρώστησε σε προηγούμενη συναυλία της στη Νέα Υόρκη όπου και τραγούδησε στη βροχή. Παρά τις προσπάθειές της να αναρρώσει, τελικά αναγκάστηκε να ακυρώσει την συναυλία, με πολλούς θαυμαστές να συρρέουν έξω από το ξενοδοχείο της. Οι ευχές και τα τραγούδια που έστειλαν συγκίνησαν την Gaga, η οποία τους αποζημίωσε με πίτσα και αυτόγραφα.