Τι πιθανότητες έχουν να επανενωθούν οι Oasis;

oasis Lawrence Watston
ΤΡΙΤΗ, 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Εξαιρετικά απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο φέτος, μετά τα πρόσφατα επικριτικά σχόλια του Liam κατά του Noel Gallagher.

Κάθε χρόνο κυκλοφορούν φήμες για επανένωση των Oasis, οι οποίες όμως (δυστυχώς ή ευτυχώς) διαψεύδονται. Βέβαια δεν έχουν την ίδια βαρύτητα, ορισμένες κινούνται περισσότερο στο πεδίο της επιστημονικής φαντασίας παρά σε κάτι χειροπιαστό, αλλά κατά καιρούς έχουν προκύψει αρκετές περιπτώσεις που ένα reunion θα ήταν εφικτό.

Βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, τα γραφεία στοιχημάτων της Βρετανίας ανακοίνωσαν τις προβλέψεις τους για το ενδεχόμενο μιας επανένωσης των Oasis μέχρι το 2020. Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις, οι πιθανότητες μιας επιστροφής του Britpop συγκροτήματος μέχρι το τέλος του έτους είναι σχετικά λίγες, δηλαδή μόλις 10/1.

Δύσκολα θα επιστρέψουν οι Oasis όσο τα αδέρφια Gallagher βρίσκονται «στα μαχαίρια».

Παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει κάποια βήματα από τα αδέλφια Gallagher, η πρόσφατη εμφάνιση του Noel στην φιλανθρωπική συναυλία We Are Manchester αποτέλεσε αφορμή για νέα κόντρα. Ο Liam ήταν ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στο αδερφό του, υπονοώντας πως δεν ήταν «ειλικρικής» και σχολίασε πως έπαιξε στην φιλανθρωπική συναυλία για τις «δημόσιες σχέσεις». Όπως είναι αναμενόμενο, οι βαριές εκφράσεις του Liam έβαλαν φρένο σε οποιαδήποτε σχετική κουβέντα μπορεί να γινόταν.

Έτσι τα γραφεία στοιχημάτων τα βλέπουν «σκούρα» για φέτος, αλλά επειδή ο χρόνος είναι η καλύτερη γιατρειά. Για το 2018 οι πιθανότητες επανένωσης των Oasis είναι 3/1, για το 2019 είναι 6/1 και για το 2020 είναι 7/1. Εάν όμως ανήκετε στην κατηγορία των απαισιόδοξων και δεν πιστεύετε ότι θα επιστρέψουν ποτέ μαζί επί σκηνής τα αδέλφια Gallagher, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο ότι οι Oasis δεν θα επανενωθούν μέχρι το τέλος του 2020, με πιθανότητες 5/6.