Ξανά στο νοσοκομείο η Lady Gaga

lady-gaga
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Αναγκάστηκε να ακυρώσει την συναυλία της στην Βραζιλία λόγω έντονων πόνων.

Η Lady Gaga αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της στο φεστιβάλ Rock In Rio στην Βραζιλία, λόγω προβλημάτων υγείας και εισαγωγής της σε νοσοκομείο. Αρχικά, η Gaga ενημέρωσε τους θαυμαστές της μέσω Twitter πως ήταν «συντετριμμένη» που δεν ήταν σε θέση να εμφανιστεί στη συναυλία, ενώ αργότερα μια επίσημη ανακοίνωση έκανε λόγο για «έντονο πόνο» που την απέτρεπε από το να δώσει την προγραμματισμένη παράστασή της.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η Αμερικανίδα pop star λαμβάνει την φροντίδα ειδικών γιατρών και στέλνει την αγάπη της στους θαυμαστές της στο Ρίο, για τη στήριξη και κατανόησή τους. Αργότερα, η Gaga έστειλε άλλο ένα μήνυμα μέσω Twitter, όπου εξήγησε πως «με πήγαν στο νοσοκομείο, δεν ήταν απλά πόνος στο ισχίο ή κόπωση από την περιοδεία, αλλά πραγματικά έντονος πόνος», συμπληρώνοντας πως βρίσκεται «σε καλά χέρια, με τους καλύτερους γιατρούς».

Στο νέο ντοκιμαντέρ παραγωγής του Netflix, η Gaga έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, ενώ αποκάλυψε πως πάσχει από ινομυαλγία. Το χρόνιο σύνδρομο χαρακτηρίζεται από τους έντονους, διάχυτους μυοσκελετικούς πόνους και την κόπωση που προκαλεί. Πέραν της αντιμετώπισης των συμπτωμάτων με φαρμακευτική αγωγή, η οποία όμως δεν είναι πάντοτε αποτελεσματική, οι ειδικοί γιατροί συνιστούν αλλαγές στον τρόπο ζωής.

Τον περασμένο μήνα, η Lady Gaga είχε αναγκαστεί να ακυρώσει την συναυλία της στο Μοντρεάλ του Καναδά, πάλι για λόγους υγείας. Η Gaga φαίνεται πως είχε αρρωστήσει κατά τη διάρκεια συναυλίας που είχε δώσει τον Αύγουστο στη Νέα Υόρκη, όταν και τραγούδησε στη βροχή. Παρά τις προσπάθειές της, τελικά δεν μπόρεσε να δώσει τη συναυλία, με δεκάδες θαυμαστές της να συγκεντρώνονται έξω από το ξενοδοχείο της, στέλνοντας ευχές.