Η Selena Gomez έκανε μεταμόσχευση νεφρού

selena-gomez
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δωρήτρια του μοσχεύματος ήταν η καλύτερή της φίλη.

Η Selena Gomez αποκάλυψε πως πρόσφατα υπεβλήθη σε μεταμόσχευση νεφρού, καθώς έπασχε από Λύκο. Πρόκειται για μια χρόνια αυτοάνοση ασθένεια, η οποία διατηρεί το ανοσοποιητικό σύστημα σε διέγερση, με αποτέλεσμα να επιτίθεται σε υγιείς ιστούς. Δωρήτρια του μοσχεύματος ήταν καλύτερή της φίλη.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσω Instagram, όπου η Gomez μοιράστηκε μια φωτογραφία στο νοσοκομείο μαζί με τη φίλη της. «Γνωρίζω πως οι θαυμαστές μου παρατήρησαν ότι διατήρησα χαμηλό προφίλ το καλοκαίρι και αναρωτήθηκαν γιατί δεν προωθούσα τη νέα μου δουλειά, για την οποία είμαι εξαιρετικά υπερήφανη» έγραψε η Gomez στην ανάρτησή της.

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια εξήγησε πως χρειαζόταν μεταμόσχευση νεφρού λόγω του Λύκου και ανάρρωνε. «Έπρεπε να το κάνω για την υγεία μου. Ειλικρινά ανυπομονώ να μοιραστώ σύντομα μαζί σας το ταξίδι μου αυτούς τους τελευταίους μήνες, όπως ήθελα πάντοτε. Μέχρι τότε, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια την οικογένειά μου και την απίστευτη ομάδα των γιατρών για όλα όσα έχουν κάνει για μένα πριν και μετά το χειρουργείο».

«Τέλος, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω πως θα ήθελα να ευχαριστήσω την όμορφη φίλη μου, Francia Raisa. Μου έκανε το υπέρτατο δώρο και μια θυσία, δωρίζοντάς μου το νεφρό της. Είμαι απίστευτα ευλογημένη. Σ’ αγαπώ τόσο πολύ, αδερφή μου» κατέληξε στην ανακοίνωσή της η Gomez, συμπληρώνοντας ότι μολονότι η ασθένεια του Λύκου παραμένει «παρεξηγημένη», σημειώνεται πρόοδος στην αντιμετώπισή της.