«Travel»: Φωτογράφοι από 33 χώρες αποθεώνουν το ταξίδι σε μια ομαδική έκθεση

Jeremiah-gilbert--usa-usa Jeremiah Gilbert # USA
ΤΡΙΤΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Στην Blank Wall Gallery από τις 22 Σεπτεμβίου μέχρι τις 5 Οκτωβρίου.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που αγαπάνε τα ταξίδια. Άλλοι ταξιδεύουν σε πιο συμβατικούς προορισμούς και άλλοι σε ολόκληρο τον κόσμο, ψάχνοντας να βρουν οτιδήποτε είναι ασυνήθιστο για τα δεδομένα τους.

Francisco Goncalves # Italy

Οι φωτογράφοι που κάνουν ταξιδιωτική φωτογραφία είναι άνθρωποι που πραγματικά τους αρέσει να ταξιδεύουν και να ανακαλύπτουν πράγματα που ο μέσος ταξιδιώτης θα συναντήσει πολύ δύσκολα. Πολλές φορές καταφέρνουν να απαθανατίσουν με τον φακό τους πολύ προσωπικές στιγμές των κατοίκων μίας περιοχής και να δώσουν στο θεατή μία αυθεντική εικόνα.

Dimitris Kotsifakis # Greece

Τότε είναι που μία ταξιδιωτική φωτογραφία είναι πραγματικά επιτυχημένη. Όταν φεύγει η επιτήδευση και το στήσιμο και μένει η αυθεντικότητα και η ουσία.

Hossein Fardinfard # Iran

Στη Blank Wall Gallery οι θεατές θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τέτοιες φωτογραφίες τραβηγμένες από φωτογράφους που προέρχονται από 33 διαφορετιές χώρες.

Charlie Williams # USA

Η διαφορετικότητα των φωτογράφων έχει δημιουργήσει ένα πολύ ενδιαφέρον αποτέλεσμα αφού υπάρχουν πολλές διαφορετικές θεωρίες και απόψεις πάνω στην ταξιδιωτική φωτογραφία οι οποίες βρίσκονται συγκεντρωμένες σε ένα μέρος.

Επιμέλεια έκθεσης: Μάρκος Δολόπικος

Info

Έναρξη έκθεσης: Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, 21:00
Διάρκεια έκθεσης: Από 22 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου 
[email protected]