Liam Gallagher: «Το Twitter μπορεί να σκοτώσει την καριέρα μου»

liam-gallagher
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Δεν σκοπεύει να σταματήσει τις επικές κόντρες με τον αδερφό του, τον οποίο όμως δεν μισεί.

Ο πρώην τραγουδιστής των Oasis, Liam Gallagher, έχει αναπτύξει ιδιαίτερη σχέση με τα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, ειδικά το Twitter, όπου συχνά μοιράζεται τις σκέψεις του με τους θαυμαστές του. Μέσω του Twitter, έχει εξαπολύσει πολλές κατηγορίες κατά του αδερφού του, Noel Gallagher. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην βρετανική Telegraph, ο Gallagher σχολίασε πως οι αναρτήσεις του στο Twitter είναι «υπέροχες», αλλά δεν έκρυψε τον προβληματισμό του με τη δημοσιότητα που δίνουν τα κοινωνικά δίκτυα.

«Θα μπορούσα να σκοτώσω την καριέρα μου κάθε Σαββατοκύριακο όταν βγαίνω στο Twitter ή μιλάω σε συνεντεύξεις. Αλλά είναι αυτό που είναι. Ο κόσμος θέλει λίγη καταραμένη ειλικρίνεια. Όλοι έχουν βαρεθεί όλους αυτούς τους πολιτικούς και τους σταρς της ροκ, που τη μια στιγμή λένε ένα πράγμα και την επόμενη δεν το λένε» δήλωσε χαρακτηριστικά.

REX/Shutterstock / Maja Smiejkowska

O πρώτος solo δίσκος του Liam Gallagher με τίτλο «As You Were» κυκλοφορεί στις 6 Οκτωβρίου.

«Χειρότερη συνήθειά μου είναι που μιλάω. Μιλάω πολύ. Μου αρέσει ο ήχος της φωνής μου» παραδέχτηκε στη συνέχεια ο Liam Gallagher. Όταν ρωτήθηκε γιατί εκφράζεται με τον συγκεκριμένο τρόπο μέσω του Twitter, ο Gallagher απάντησε «Επειδή είμαι ακόμα εκνευρισμένος». Ο τραγουδιστής υπογράμμισε πως δεν θέλει να καταλαγιάσει και να γίνει «σαν ορισμένους που νομίζουν ότι έχουν λύσει όλα τα προβλήματά τους. Υπάρχει αρκετή σκληρή δουλειά που πρέπει να γίνει. Δεν θέλεις να γίνεις σαν πολλούς από αυτούς εκεί έξω, όπως το παιδί μας [ο Noel Gallagher], οι οποίοι δείχνουν ιδιαίτερα φαντασμένοι στις μικρές ζωές τους».

Συνεχίζοντας ανέφερε πως είναι εύκολο να πέσει κανείς στην παγίδα, όταν περιτριγυρίζεται από κόλακες. «Γνωρίζω πόσο υπέροχος αλλά και πόσο κακός είμαι. Πολύς άλλος κόσμος νομίζει ότι είναι απλά υπέροχος και καλά θα κάνει να καταλάβει ότι δεν είναι» δήλωσε αφήνοντας αιχμές. Όπως είναι φυσικό, η κουβέντα πήγε στις επικές κόντρες του με τον αδερφό του, τις οποίες εξήγησε πως δεν θέλω να παρατήσει. «Τι υπάρχει να παρατήσω; Απλά μου αρέσει να καυγαδίζω μαζί του. Δεν θα τον αφήσω, φίλε, τον έχω στα σκοινιά. Θα του άρεσε του Noel εάν το βούλωνα και του έκανα τη ζωή εύκολη, για να κάνει ό,τι θέλει. Αυτό δεν θα γίνει».

Οι κόντρες μεταξύ των αδελφών Gallagher δεν φαίνεται πως θα τελειώσουν ποτέ.

Καταλήγοντας, ο Liam τόνισε πως «για την ιστορία δεν τον μισώ. Είχε τέσσερα χρόνια ησυχίας και τώρα επέστρεψα να κάνω αυτό που κάνω ώστε να είναι δύσκολο να μπει ξανά στο ρινγκ». Παράλληλα είπε πως δεν έχει να απολογηθεί στον Noel για τίποτα αφού «αυτός ήταν που διέλυσε το συγκρότημα, επειδή νομίζει ότι ήμουν ο κακός λύκος και τον φόβιζα. Βλακείες. Όλοι ξέρουν την αλήθεια. Ήθελε να πάει να κάνει το δικό του πράγμα, το οποίο είναι μια χαρά, αλλά ας μην ψάχνει για αποδιοπομπαίους τράγους».