Τα μήλα των Gallagher κάτω από τη μηλιά θα πέσουν

gene-gallagher-anais-gallagher
ΔΕΥΤΕΡΑ, 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο γιος του Liam τα έβαλε με την κόρη του Noel για την εμφάνισή της στην επίδειξη μόδας του Tommy Hilfiger στο Λονδίνο.

Ο Liam Gallagher πρόσφατα ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να σταματήσει τις κόντρες με τον αδερφό του, βάζοντας έτσι (προσωρινά, πάντοτε) φρένο στην φημολογία για επανένωση των Oasis. Όσο άσχημα και να είναι τα πράγματα μεταξύ τους, κάθε τόσο βελτιώνονται οι σχέσεις των δυο Gallagher.

Δυστυχώς, όμως, η κόντρα των αδελφών Gallagher φαίνεται πως έχει περάσει στα παιδιά τους, αφού ο νεότερος γιος του Liam, ο Gene, τα έβαλε (μέσω Twitter, μάλιστα) με την κόρη του Noel, Anais, λόγω της εμφάνισης της τελευταίας ως μοντέλο στην επίδειξη μόδας του Tommy Hilfiger που έγινε στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου.

Σε μια σειρά αναρτήσεων, ο 16χρονος Gene σχολίασε πως η 17χρονη Anais «μοιάζει με τον πατέρα της με περούκα» και πως εργάζεται ως μοντέλο χάρη στον πατέρα της, αφού «κανείς δεν ενδιαφέρεται» για το ποια είναι. Πιθανότατα ο Gene κατάλαβε ότι ίσως ήταν λίγο ακραίος με τους χαρακτηρισμούς του, αφού τα μηνύματα αυτά αργότερα σβήστηκαν.

Συνεχίζοντας, πάντως, ο Gene Gallagher έγραψε πως όποιος επέλεξε τα μοντέλα για την παράσταση θα πρέπει «να πάει σε οφθαλμίατρο», ενώ προσέθεσε πως δεν θα πάει ποτέ σε κλαμπ κακομαθημένων πλουσιόπαιδων και διασημοτήτων. Κλείνοντας, ο Gallagher μοιράστηκε μια φωτογραφία του μεγαλύτερου του αδερφού, Lennon, στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου, με τη λεζάντα «Εάν αυτός ο άνδρας δεν περπατά στη σκηνή, τότε ξέρεις πως θα είναι χάλια».