H Demi Lovato σε ένα ντοκιμαντέρ για τη διατροφική διαταραχή και τον εθισμό της

demi-lovato Jordan Strauss
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε κατά την διάρκεια της δημιουργίας του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Tell Me You Love Me» και υπόσχεται να αποκαλύψει άγνωστες ιστορίες από τη ζωή της.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ, το «Simply Complicated», φιλοδοξεί να ρίξει φως στην προσωπική ζωή της Demi Lovato. Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του νέου της άλμπουμ με τίτλο «Tell Me You Love Me» και υπόσχεται να αποκαλύψει άγνωστες ιστορίες από τη ζωή της, με υλικό από το προσωπικό της αρχείο. Το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει μέσω YouTube στις 17 Οκτωβρίου ενώ ο δίσκος της την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Invision/AP / Paul A. Hebert

O έκτος δίσκος της Lovato, με τίτλο «Tell Me You Love Me», κυκλοφορεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Ανάμεσα στα προσωπικά θέματα τα οποία συζητά η Αμερικανίδα pop star είναι οι μάχες που έδωσε με μια διατροφική διαταραχή και τον εθισμό, ενώ μιλά για το πώς «καθάρισε» όταν έγινε κριτής στην τηλεοπτική εκπομπή «The X Factor». Σύμφωνα με άρθρο του Rolling Stone, το «Simply Complicated» θα εξετάσει την ρομαντική ζωή της τραγουδίστριας, καθώς και το τέλος της εξάχρονης σχέσης της με τον ηθοποιό Wilmer Valderrama.

Fox

H Lovato έγινε κριτής στο Αμερικάνικο «X Factor» to 2012, μαζί με την Britney Spears, τον Simon Cowell και τον L.A. Reid.

«Οι θαυμαστές μου βρίσκονται μαζί μου σε αυτό το ταξίδι από όταν ήμουν οχτώ ετών και έχω μοιραστεί ορισμένες από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής μου. Καθώς ξεκινώ ένα νέο ταξίδι, τόσο προσωπικό, όσο επαγγελματικό, ήταν σημαντικό για εμένα να δημιουργήσω αυτό το ντοκιμαντέρ με μια πλατφόρμα που θα μου επιτρέψει να συνεχίσω να μεταφέρω την ιστορία μου απευθείας στους θαυμαστές μου» δήλωσε στη σχετική ανακοίνωσή της η Lovato.