Αυτό το Halloween ντυθείτε Frank Zappa

frank-zappa
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το νέο box set του πρωτοποριακού μουσικού περιλαμβάνει μια ξεχωριστή αποκριάτικη στολή.

Μετά τον Tupac και τους ABBA, ο επόμενος που θα πραγματοποιήσει περιοδεία ως ολόγραμμα είναι ο Frank Zappa, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία στους νεότερους θαυμαστές του να βιώσουν μια συναυλία του. Σύντομα όμως θα μπορεί ο καθένας ακόμη και να μεταμορφωθεί σε Zappa, αφού το νέο box set «Halloween 77» περιλαμβάνει τον εξοπλισμό για κάτι τέτοιο. Η αποκριάτικη στολή που βρίσκεται μέσα στο μοναδικό box set περιλαμβάνει μια πλαστική μάσκα και στολή. Μπορείτε να προαγοράσετε το «Halloween 77» από εδώ και εδώ.

hifi247

Φέτος, συμπληρώνονται 40 χρόνια από το residency του Frank Zappa στο Palladium της Νέας Υόρκης, όπου μέσα σε τέσσερις βραδιές (28 με 31 Οκτωβρίου του 1977) έδωσε έξι παραστάσεις. Εκεί, ο Zappa παρουσίασε νέα τραγούδια, όπως τα «Flakes» και «Bobby Brown Goes Down» που κυκλοφόρησαν στο «Sheik Yerbouti» του 1979. Στις ίδιες συναυλίες έπαιξε για πρώτη και τελευταία φορά το «Jewish Princess» και ερμήνευσε για πρώτη φορά τα «Dancin’ Fool» και «Läther», μεταξύ άλλων.

AP Images / Frank Leonhardt

Συνολικά περιλαμβάνονται 158 τραγούδια στο box set, χωρίς overdubs ή άλλη επεξεργασία, σε remixed μορφή των πρωτότυπων ηχογραφήσεων. Μπορείτε να αποκτήσετε το box set με τρία CD ή ένα USB stick σε σχήμα σοκολάτας.