Ο 50 Cent αρνήθηκε μισό εκατομμύριο δολάρια από τον Donald Trump

50-cent Andrew Kelly
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το επιτελείο του Τrump είχε προσφέρει το ποσό στον καλλιτέχνη για να εμφανιστεί στην προεκλογική εκστρατεία του.

Την περασμένη Τρίτη, ο 50 Cent αποκάλυψε πως το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Donald Trump του είχε προσφέρει 500.000 δολάρια για να εμφανιστεί δίπλα του. Η αποκάλυψη του ράπερ έγινε στην εκπομπή «The Breakfast Show» του ραδιοφωνικού σταθμού Hot 97, την οποία μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 50 Cent, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Curtis Jackson, το επιτελείο του Trump τον προσέγγισε με στόχο να αυξήσει τη δημοτικότητα του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου στους Αφροαμερικανούς ψηφοφόρους, οι οποίοι παραδοσιακά στηρίζουν τους Δημοκρατικούς.

AP

O Kanye West συναντήθηκε με τον Donald Trump τον περασμένο Δεκέμβριο για να συζητήσουν σειρά πολυπολιτισμικών θεμάτων.

«Ήθελαν να με πληρώσουν 500.000 δολάρια για να κάνω μια μονάχα εμφάνιση στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας» εξήγησε ο ράπερ. Ο ίδιος όμως απάντησε αρνητικά στη πρόταση, υπογραμμίζοντας πως «δεν είναι καλά λεφτά». Όπως εξήγησε χαρακτηριστικά: «Δεν άξιζε. Ήθερα πως θα με θυμούνται για αυτόκάθε φορά που με βλέπουν».

Εφόσον πράγματι έγινε η συγκεκριμένη προσφορά στον 50 Cent, εύλογα δημιουργείται το ερώτημα εάν ο Kanye West δέχτηκε αντίστοιχη προσφορά και εάν αποτέλεσε «εναλλακτική λύση» όταν ο πρώτος αρνήθηκε. Άλλωστε, μετά τα επικριτικά σχόλια που διατυπώθηκαν για τη συνάντηση των δύο, ο West φέρεται να άλλαξε άποψη για τον Trump, διαγράφοντας σειρά αναρτήσεων από το Twitter όπου εκφραζόταν υπέρ του προέδρου των ΗΠΑ.