Aerosmith: Ακυρώθηκαν συναυλίες λόγω προβλημάτων υγείας του Steven Tyler

aerosmith-steven-tyler Nils Meilvang/Scanpix Denmark
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος φέρεται να έπαθε μια κρίση μετά από συναυλία στο Σάο Πάολο.

Οι Aerosmith πρόσφατα ανακοίνωσαν την απόφασή τους να αποσυρθούν από την ενεργό δράση και μαζί τα σχέδια τους για μια αποχαιρετιστήρια παγκόσμια περιοδεία. Την περασμένη εβδομάδα όμως ακυρώθηκαν συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί στην Λατινική Αμερική, λόγω «απρόοπτων θεμάτων υγείας» που αντιμετωπίζει ο frontman των Aerosmith, Steven Tyler.

Σύμφωνα με άρθρο της Boston Globe, ο 69χρονος τραγουδιστής έπαθε μια κρίση μετά από τη συναυλία που έδωσαν στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας την περασμένη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου. Οι πηγές του άρθρου δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για τη φύση της κρίσης, ενώ από την πλευρά του συγκροτήματος δεν έχει γίνει κάποιος σχολιασμός των ισχυρισμών.

Η ανακοίνωση των Aerosmith αναφέρει πως ο Tyler χρειάστηκε άμεση ιατρική φροντίδα, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι τελευταίες τέσσερις προγραμματισμένες εμφανίσεις στη Βραζιλία, τη Χιλή, την Αργεντινή και το Μεξικό. «Ο Steven αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Με την κατάλληλη ξεκούραση και θεραπεία, σύντομα θα ξανασταθεί στα πόδια του για να ροκάρει τον κόσμο» κατέληξε η ανακοίνωση του συγκροτήματος.

Reuters

Οι Aerosmith ανακοίνωσαν την διάλυση τους τον Ιούνιο του 2016.

Στο μήνυμα του ο Tyler τόνισε πως είναι ιδιαίτερα λυπημένος που απογοήτευσε τους θαυμαστές των Aerosmith, συμπληρώνοντας πως δεν πρέπει να ανησυχούν καθώς δεν απειλείται η ζωή του από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αφού δήλωσε πως χρειαζόταν άμεση ιατρική φροντίδα, υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει. «Όπως λένε, εμείς οι άνθρωποι κάνουμε σχέδια και ο Θεός γελάει» σημείωσε ο Tyler.