Ο Marilyn Manson έπεσε θύμα του σκηνικού του επί σκηνής

marilyn-manson Chris Pizzello
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Νοσηλεύτηκε το Σάββατο βράδυ και ακύρωσε τις επόμενες συναυλίες της περιοδείας του.

Ο Marilyn Manson διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Νέα Υόρκης το βράδυ του Σαββάτου, όταν τραυματίστηκε σε συναυλία του από ένα κομμάτι των σκηνικών. Πιο συγκεκριμένα ένα γιγάντιο ζευγάρι πιστολιών έπεσε πάνω στον τραγουδιστή κατά την διάρκεια της συναυλίας του στο Hammerstein Ballroom.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το κοινό, ο Manson προσπαθούσε να σκαρφαλώσει πάνω στα σκηνικά την ώρα που ερμήνευε το «Sweet Dreams (Are Made Of This)», όταν αυτά υποχώρησαν και τον πλάκωσαν. Λόγω του τραυματισμού, ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να ακυρώσει τις επόμενες εννέα εμφανίσεις του, ώστε να αναρρώσει πλήρως. Εκπρόσωπός του ανέφερε πως ο Manson χτύπησε στο πόδι, επιβεβαιώνοντας πως ο καλλιτέχνης θα αναπληρώσει τις ακυρωμένες συναυλίες του στο μέλλον, χωρίς όμως να αναφέρει το πότε.

«Το Σάββατο βράδυ, ο θρυλικός ερμηνευτής τραυματίστηκε επί σκηνής προς το τέλος του σετ του στο Hammerstein Ballroom της Νέας Υόρκης, κάτι που τον ανάγκασε τον να διακόψει πρόωρα την παράσταση. Έλαβε τις πρώτες βοήθειες σε τοπικό νοσοκομείο και θα αναρρώσει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες», δήλωσε ο εκπρόσωπος, για να συμπληρώσει πως «ο Manson ελπίζει να επιστρέψει στη σκηνή σύντομα».