Βελτιώνεται μέρα με την μέρα η υγεία της Lady Gaga

lady-gaga
ΔΕΥΤΕΡΑ, 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Η χαρισματική performer αναγκάστηκε να διακόψει την παγκόσμια περιοδεία της λόγω επιπλοκών της ινομυαλγίας από την οποία πάσχει.

Τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η Lady Gaga είχαν ως αποτέλεσμα να αναβληθεί το ευρωπαϊκό κομμάτι της παγκόσμιας περιοδείας της. Η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις της λόγων των έντονων πόνων, ώστε να μπορέσει να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Από την ανακοίνωση της Live Nation – η οποία διοργανώνει τις ευρωπαϊκές εμφανίσεις της τραγουδίστριας – έγινε γνωστό πως η Lady Gaga θα ξεκουραστεί για επτά εβδομάδες, ώστε να ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα προγραμματιστούν οι νέες ημερομηνίες της ευρωπαϊκής περιοδείας, αλλά το πιθανότερο είναι να συμβεί μέσα το 2018. Η Gaga αναμένεται να επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο.

Μέσω του Twitter, η Gaga αποκάλυψε στους θαυμαστές της πως η υγεία της βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ενώ εξέφρασε την ανυπομονησία της να επιστρέψει ξανά στις ζωντανές εμφανίσεις και την παγκόσμια περιοδεία της. Η Gaga πάσχει από ινομυαλγία, μια ασθένεια η οποία προκαλεί έντονους πόνους, κόπωση, πονοκέφαλους και αϋπνία.

Νωρίτερα, με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Gaga δήλωσε πως πρέπει να παραμείνει με τους γιατρούς της αυτό τον καιρό. Όπως εξήγησε, θέλει να είναι δυνατή και να μπορεί να ερμηνεύει «για τα επόμενα 60 χρόνια ή παραπάνω», εκφράζοντας παράλληλα την αγάπη της για τη στήριξη των θαυμαστών της.