Αποκαλύφθηκαν οι τελευταίοι στίχοι του Michael Hutchence

michael-hutchence
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τον θάνατο του τραγουδιστή των INXS θα κάνει την πρεμιέρα του στις 22 Νοεμβρίου.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τον θάνατο του χαρισματικού τραγουδιστή των INXS, Michael Hutchence, το «Michael Hutchence: The Last Rockstar» αποκαλύπτει του τελευταίους στίχους που έγραψε. Τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε πως το ντοκιμαντέρ θα ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, καθώς οι συντελεστές είχαν στενή συνεργασία με την οικογένεια και τους φίλους τού τραγουδιστή, συμπεριλαμβανομένου του Bono των U2.

Καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, δημοσιοποίηθηκαν οι τελευταίοι στίχοι που φέρεται να έγραψε ο Hutchence πριν το θάνατό του. Οι στίχοι βρέθηκαν σε ένα κίτρινο σημειωματάριο και γράφτηκαν το βράδυ που πέθανε. Σύμφωνα με το άρθρο, οι στίχοι έχουν ως εξής:

«Wouldn’t be right to take it

Wouldn’t be right laying down,

Sick of the dogs outside my window

That’s right take a look

New plan with a hook

Stuck into me

All the bitterness

Has started showing

Five years no one hears»

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει την πρεμιέρα του τον Νοέμβριο, ανήμερα της 20ης επετείου από τον θάνατό του. Ο Hutchence βρέθηκε νεκρός στις 22 Νοεμβρίου του 1997, στην ηλικία των 37 ετών, επτά μήνες μετά την κυκλοφορία του δέκατου δίσκου των INXS, το «Elegantly Wasted».

Ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ, Mark Llewely, υποσχέθηκε πως η ταινία δεν θα εστιάσει στο πώς πέθανε, αλλά στο πώς έζησε ο καλλιτέχνης: «Ως ένας υπέροχος μουσικός, υπέροχος άνθρωπος, στοργικός πατέρας και αληθινός rock star». Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ διήρκησαν δύο χρόνια και πραγματοποιήθηκαν σε πέντε διαφορετικές χώρες.

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ εδώ