Κυκλοφόρησε το νέο βιντεοκλίπ του Morrissey

morrissey-Joey-barton
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Ανακοινώθηκε η λειτουργία pop-up shops σε Λονδίνο και Λος Άντζελες, στο πλαίσιο κυκλοφορίας του νέου του δίσκου.

Ο ποδοσφαιριστής της Burnley FC, Joey Barton, πρωταγωνιστεί στο νέο βιντεοκλίπ του Morrissey, για το τραγούδι «Spent The Day In Bed». Πρόκειται για το πρώτο single από τον καινούριο του δίσκο, με τίτλο «Low In High School».

Μπορείτε να δείτε το καινούριο βίντεο εδώ

Τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ πραγματοποιήθηκαν στο Peckham Liberal Club, ενώ σκηνοθέτης ήταν η Sophie Muller, η οποία στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με την Beyoncé, τους Kings Of Leon, τους Blur, τους The Killers και την Annie Lennox, μεταξύ άλλων. Εκτός από τον Barton, στο βιντεοκλίπ εμφανίζεται και ο peformance artist, David Hoyle.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου του δίσκου, ο Morrissey ανακοίνωσε πως θα λειτουργήσουν ειδικά pop-up shops στο Λονδίνο και το Λος Άντζελες, όπου θα διατεθούν αποκλειστικά προϊόντα για τους θαυμαστές του.

Το πρώτο κατάστημα θα λειτουργήσει από την Παρασκευή 17 έως την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στο Κάμντεν του Λοδίνου, ενώ το δεύτερο θα λειτουργήσει στην Melrose Avenue του Λος Άντζελες. Ο ενδέκατος δίσκος του Morrissey κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου.