Το «Last Christmas» των Wham φαβορί για το φετινό χριστουγεννιάτικο No1

wham-last-christmas
ΠΕΜΠΤΗ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Τα βρετανικά γραφεία στοιχημάτων εκτιμούν πως το «Last Christmas» θα κατακτήσει την κορυφή των charts.

Η τεράστια επιτυχία των Wham!, «Last Christmas», είναι το αδιαμφισβήτητο μεγάλο φαβορί για να καταλάβει την πρώτη θέση των χριστουγεννιάτικων charts στην Μεγάλη Βρετανία. Σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων της χώρας, οι πιθανότητες για να βγει πρώτο είναι 4/6.

Ο George Michael έγραψε και ανέλαβε την παραγωγή του single, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1984 και έκτοτε αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή εορταστικά τραγούδια. Το τεράστιο ενδιαφέρον για το single φέτος έχει να κάνει με τον ξαφνικό θάνατο του George Michael στην ηλικία των 53 ετών, ανήμερα των Χριστουγέννων του 2016.

AP Images / Capital/MediaPunch

To «Last Christmas» των Wham! ενδέχεται φέτος να πιάσει την κορυφή των χριστουγεννιάτικων charts για πρώτη φορά.

Η Betway ανέφερε πως πολλοί παίχτες έχουν ήδη αρχίσει να καταθέτουν τα στοιχήματά τους για το φετινό Νο1, το οποίο θα αποκαλυφθεί στις 22 Δεκεμβρίου. Βάσει των στοιχημάτων, το «Last Christmas» αναμένεται να πιάσει την πρώτη θέση, κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά, αφού όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει, έχασε «στα σημεία» από το charity single «Do They Know It’s Christmas?» για το Band Aid.

Σύμφωνα με τον Alan Alger της Betway, ο νικητής της τηλεοπτικής εκπομπής «The X Factor» αποτελεί φαβορί για την πρώτη θέση κάθε χρόνο, κατακτώντας την κορυφή από το 2005 έως το 2008, αλλά φέτος οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες. Οι πιθανότητες για το φετινό Νο1 ένα έχουν ως εξής:

  • Wham! – 4/6
  • Νικήτης του «Τhe X Factor» - 6/1
  • David Bowie – 6/1
  • Justin Bieber – 10/1
  • Ed Sheeran – 14/1
  • Cliff Richard – 50/1
  • Slade – 100/1