Δείτε το τεράστιο νέο τατουάζ του Justin Bieber

Justin-bieber Charles Sykes
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Με σκελετούς, gargoyles, αψίδες και πολλά άλλα gothic σχέδια.

Ο Justin Bieber αποκάλυψε μέσω Instagram ένα νέο τεράστιο τατουάζ που έκανε στον κορμό του, με σκελετούς, gargoyles, αψίδες και πολλά άλλα gothic σχέδια. Μαζί με το τελευταίο του κομμάτι, ο Bieber έχει αποκτήσει περίπου 60 τατουάζ σε όλο του το σώμα. Το νέο σχέδιο του Καναδού pop star, όπως είναι αναμενόμενο, ενθουσίασε πολλούς θαυμαστές του, αλλά υπάρχει και μια μερίδα που θεωρεί ότι το έχει «παρατραβήξει» πια με τα τατουάζ.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως η «κρίση» που είχε πάθει ο Bieber το 2014 ήταν «πιο σοβαρή από όσο είχε καταλάβει ο κόσμος», όπως χαρακτηριστικά σχολίασε ο μάνατζερ του pop star, Scooter Braun. Εκείνη τη χρονιά ο Bieber φέρεται να χρησιμοποιούσε ναρκωτικά σε συστηματική βάση, έκανε εμπρηστικές δηλώσεις μέσω κοινωνικών δικτύων, συνελήφθη για την εμπλοκή του σε «κόντρες» στον δρόμο και αντιμετώπισε κατηγορίες για επίθεση κατά ενός οδηγού λιμουζίνας και ενός παπαράτσι.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

«Περνάω δυσκολίες και άλλοι άνθρωποι έχουν προβλήματα. Τα δικά μου νιώθουν σημαντικά, αλλά δεν είναι. Δεν είναι ζωής και θανάτου. Τα θέματα του Justin έφτασαν σε ένα σημείο που έγιναν πρόβλημα» δήλωσε χαρακτηριστικά την Wall Street Journal ο Braun, αναφερόμενος για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπισε ο πελάτης του.