Δείτε τους Foo Fighters να ερμηνεύουν το «The Pretender» στο Ηρώδειο

dave-grohl-foo-fighters-athens Petros Giannakouris
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Dave Grohl: «Νομίζω πως αυτή η συναυλία στην Αθήνα είναι το πιο τρελό πράγμα που έχουν κάνει οι Foo Fighters».

Ένα νέο απόσπασμα από την ιστορική συναυλία των Foo Fighters στο αρχαίο θέατρο του Ηρωδείου δημοσιοποιήθηκε, όπου ο Dave Grohl και η παρέα του ερμηνεύουν το «The Pretender» από το «Echoes, Silence, Patience & Grace» του 2007. Το συγκρότημα είχε έρθει στην Ελλάδα τον περασμένο Ιούλιο στo πλαίσιo της εκπομπής «Landmarks Live In Concert» του PBS και μπορείτε να δείτε το βίντεο πατώντας εδώ.

«Έχουμε κάνει ορισμένα τρελά πράγματα τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά νομίζω πως αυτό είναι το πιο τρελό πράγμα που έχουν κάνει οι Foo Fighters»» σχολίασε ο ηγέτης του συγκροτήματος, Dave Grohl, για την συναυλία στην Αθήνα.

Από την πλευρά του, ο παραγωγός και σκηνοθέτης της σειράς ντοκιμαντέρ Daniel E. Catulla III τόνισε πως χρειάστηκε σχεδόν ένας χρόνος προετοιμασιών και συνεννοήσεων με την ελληνική κυβέρνηση, καθώς και η συνδρομή και ο συντονισμός εκατοντάδων ανθρώπων για να διεκπεραιωθεί το εγχείρημα.

To «Concrete and Gold» περιλαμβάνει πολλές ενδιαφέρουσες συνεργασίες.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι Foo Fighters κυκλοφόρησαν τον ένατο δίσκο τους με τίτλο «Concrete and Gold» και βρίσκονται σε περιοδεία. Πρόσφατα όμως ακύρωσαν μια σειρά συναυλιών στις ΗΠΑ λόγω «έκτακτου οικογενειακού προβλήματος» ενός μέλους του συγκροτήματος. Στη σχετική ανακοίνωσή τους οι Foo Fighters δεν έδωσαν περισσότερες πληροφορίες για τη φύση του προβλήματος, αλλά υποσχέθηκαν να αναπληρώσουν τις ακυρωμένες εμφανίσεις.