Νοσηλεύτηκε ο γιος του Michael Jackson μετά από τροχαίο ατύχημα

prince-michael-Jackson Steve Marcus
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Χτύπησε ελαφρά τη μηχανή του, αλλά πήρε εξιτήριο την ίδια μέρα και ήταν σε θέση να πάει στα μαθήματά του.

Ο 20χρονος γιος του Michael Jackson, Prince Michael Jackson, είχε ατύχημα με τη μηχανή του και έπρεπε να διακομιστεί σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με πηγή του TMZ, την ημέρα που έγινε το ατύχημα ψιχάλιζε, όταν ο Prince ξαφνικά έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και χτύπησε αρκετά ώστε να χρειαστεί να νοσηλευτεί.

Τελικά, ο μεγαλύτερος γιος του Michael Jackson απέφυγε τα χειρότερα και αφού είδε γιατρό, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο του Λος Άντζελες. Λίγο αργότερα ο ίδιος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε μέσα στο ασθενοφόρο.

Get you a ride or die to ride into the sunset @parisjackson #harleydavidson #harleylowrider

A post shared by Prince Jackson (@princejackson) on

Ο εκπρόσωπός του δήλωσε στο E! News: «Ο Jackson έχει χτυπήσει, αλλά είναι καλά», ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και τις ευχές. Τα τραύματα του νεαρού Jackson δεν ήταν σοβαρά, αφού ήταν σε θέση να πάει κατευθείαν στο μάθημα που είχε στο Loyola Marymount University.

Δεν είναι γνωστό πόσο καιρό οδηγεί μηχανή ο Prince, αλλά πιθανότατα δεν έχει μεγάλη εμπειρία αφού άρχισε να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο με την αγαπημένη του Harley Davidson μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Πάντοτε ήθελα μια μηχανή. Από τότε που ήμουν μικρός» αναφέρει σε ένα από τα βίντεο που ανέβασε.