«Aρωμα επιτυχίας» από τη Lady Gaga

aroma-epituxias-apo-ti-lady-gaga

ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Το νέο της άρωμα κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες η Lady Gaga σε μορφή μαύρου υγρού που γίνεται αόρατο καθώς έρχεται σε επαφή με τον αέρα…

Η Lady Gaga έφτασε τις προηγούμενες ημέρες στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει την κυκλοφορία του νέου της αρώματος με τίτλο «Fame» παράλληλα με τους πλατινένιους της δίσκους και την παγκόσμια περιοδεία της, που επισκιάζει άλλους pop αντιπάλους της, όπως την Katy Perry, τη Rihanna ακόμα και τον Justin Bieber.

Το άρωμα που κυκλοφόρησε φαινομενικά είναι ένα μαύρο υγρό αλλά όταν ψεκάζεται γίνεται διάφανο. «Είναι μαύρο όπως το χρώμα της δόξας αλλά αόρατο όταν βγαίνει στον αέρα» αναφέρεται στη συσκευασία.

Το «Fame» μυρίζει όπως «τα δάκρυα, σαν την θρυμματισμένη καρδιά της ορχιδέας με ένα μαύρο πέπλο, σκόνη βερίκοκου και έναν συνδυασμό από σαφράν και μέλι».

Η Lady Gaga είναι μια μηχανή παραγωγής ενέργειας στο χώρο της μουσικής και του θεάματος. Μετά την παγκόσμια περιοδεία της με τους 110 σταθμούς και τα πλατινένια albums της, ήρθε η σειρά ενός αρώματος για να αναζωπυρώσει την παγκόσμια μανία για το πρόσωπό της.

Τα Social media βοήθησαν ουσιαστικά στην ανάδειξη της Lady Gaga ως μια σύγχρονη σταρ, με 53 εκατομμύρια φίλους στο Facebook και σχεδόν 29 στο Twitter.

Φωτογραφία: http://en.wikipedia.org

Με την κυκλοφορία του τελευταίο της album, έδωσε ώθηση γενικότερα και στις πωλήσεις της μουσικής βιομηχανίας, οι οποίες είχαν σημειώσει πτώση 13% το 2010.

Είναι πολύ έξυπνη και ξέρει να προωθεί πολύ σωστά τον εαυτό της, τόσο με τα video και τα τραγούδια της, αλλά και με τις εμφανίσεις της, ενώ στα 26 της μόλις χρόνια βρίσκεται ανάμεσα στις 100 γυναίκες με την μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη στη λίστα του Forbes.

Το επόμενο album της αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2013.