Επιστρέφει με έναν deep house, techno και electro-pop δίσκο η Paris Hilton

paris-hilton Matt Sayles
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα πρώτο δείγμα της επερχόμενης δουλειάς της, στο πλαίσιο διαφημιστικής καμπάνιας για τη νέα της κολόνια.

Πολλοί από σας μπορεί να μην το θυμούνται, αλλά η τηλεπερσόνα, μοντέλο και πλούσια κληρονόμος Paris Hilton είχε κάνει μια πρώτη βουτιά στον χώρο της μουσικής το 2006. Τότε είχε βγάλει έναν pop δίσκο, το «Paris», στο οποίο συμπεριλαμβάνεται το single «Stars Are Blind».

Σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού Time, η Hilton ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει έναν δίσκο με «εντελώς νέο ήχο». Το άλμπουμ της Hilton, όπως εξηγεί η ίδια, έχει έναν «deep house, techno-pop και electro-pop» ήχο και είναι εμπνευσμένος από τη μουσική της Katy Perry, του DJ Chuckie, του Michael Jackson και της Madonna.

Η αποκάλυψη έγινε στο πλαίσιο ρεπορτάζ του περιοδικού, το οποίο παρακολούθησε το DJ σετ της Paris Hilton στο φημισμένο club Amnesia της Ίμπιζα. Εκεί η Hilton έπαιξε techno διασκευές κλασσικών κομματιών, όπως το «Wonderwall» των Oasis και το «P.Y.T.» του Michael Jackson. «Επινόησα το να πληρώνεσαι για να παρτάρεις». 

Πρόσφατα, η Hilton δημοσιοποίησε ένα δείγμα της καινούριας της δουλειάς με το single «Summer Reign», στο πλαίσιο προώθησης της νέας κολόνιας με την υπογραφή της. Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί μετά τη συνεργασία της με τον Birdman στο «High Off My Love» το 2015.