Ο Drake κάνει δώρο στον εαυτό του έκδοση του Harry Potter αξίας 160.000 δολαρίων

drake
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Γνήσιος φαν ο Καναδός ράπερ σκέφτεται να αγοράσει μια πρώτη έκδοση για τα γενέθλιά του.

Ο Drake αποκάλυψε το τεράστιο κόλλημά του με τον Χάρι Πότερ και προτίθεται να ξοδέψει 160.000 δολάρια για να αποκτήσει μια πρώτη έκδοση του πρώτου βιβλίου της JK Rowling με τον μικρό μάγο. Σε συνέντευξη στο Hollywood Reporter, ο Καναδός ράπερ εξήγησε πως είναι μεγάλος θαυμαστής του Χάρι Πότερ και έχει διαβάσει όλα τα βιβλία της σειράς.

Συζητώντας το γεγονός ότι μια πρώτη έκδοση του πρώτου βιβλίου της σειράς έχει βγει στο σφυρί για 160.000 δολάρια, ο Drake ανέφερε πως σκέφτεται να την αγοράσει. «Πρέπει να το πάρω. Έρχονται τα γενέθλιά μου, ίσως το αγοράσω για να κεράσω τον εαυτό μου» σχολίασε ο Drake. Ο ράπερ έγινε 31 ετών τον περασμένο μήνα, αλλά δεν έχει γνωστό εάν αγόρασε τελικά το βιβλίο.

Στη συνέχεια ο Drake μίλησε για τα φιλόδοξα σχέδιά του, καθώς εστιάζει στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Ο ίδιος θεωρεί πως χρειάζεται «έξι μήνες ή ένα χρόνο» μέχρι να προετοιμαστεί και να κάνει «μεγάλες ταινίες». Ο Drake έχει γίνει ήδη περιζήτητος, αφού η Apple του έχει δώσει το ελευθέρας για να υλοποιήσει ό,τι project θελήσει.

Στις αρχές του επόμενου έτους θα ξεκινήσει η παραγωγή ενός ριμέικ της βρετανικής σειράς «Top Boy» για το Netflix (η οποία θυμίζει το «The Wire»), όπου ο Drake με τον Future θα εκτελέσουν χρέη εκτελεστικού παραγωγού. Παράλληλα, ο Drake μίλησε για την επερχόμενη συνεργασία του με τον Steve Golin της Anonymous Content – η εταιρεία παραγωγής πίσω από τα «Spotlight» και «Mr. Robot» – σε μια τηλετοπτική εκπομπή.