Δεν αστειεύεται o Drake με τη σεξουαλική παρενόχληση

drake-live Joel Ryan
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Απείλησε να δείρει έναν άνδρα ο οποίος παρενοχλούσε γυναίκες σε συναυλία του στην Αυστραλία.

Ο Drake διέκοψε τη συναυλία που έδινε στο Σύδνεϋ της Αυστραλίας την Τετάρτη το βράδυ, επειδή ένας άνδρας στο κοινό παρενοχλούσε γυναίκες. Ο Καναδός ράπερ προειδοποίησε τον άνδρα να σταματήσει να πιάνει κορίτσια, ειδάλλως θα είχε άσχημα ξεμπερδέματα.

Το συμβάν έγινε στη συναυλία του Drake στο Marquee του Σίδνεϋ, κατά τη διάρκεια του «Know Yourself». Όταν ο Drake συνειδητοποίησε τη δράση του άνδρα στο κοινό, σταμάτησε να τραγουδά και του απευθύνθηκε. «Εάν δεν σταματήσεις να χουφτώνεις κορίτσια, θα έρθω εκεί να σε δείρω» είπε με κατηγορηματικό τρόπο ο Drake.

Επειδή ενδεχομένως δεν έγινε κατανοητός την πρώτη φορά, ο Drake επανέλαβε την απειλή του, δείχνοντας με κάθε τρόπο τις προθέσεις του. Η δήλωση του ράπερ έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από το κοινό.

Η κίνηση του Drake δεν πρέπει να εκπλήσσει, αφού πρόσφατα έγινε γνωστό πως είχε αρνηθεί πρόταση συνεργασίας με τον Harvey Weinstein, πριν ξεσπάσει το πολύκροτο σκάνδαλο. Ο λόγος για τον οποίο δε συνεργάστηκαν είναι επειδή ο Drake έλαβε «κακό feedback» για τον παραγωγό, όταν έκανε την έρευνά του.