Ποια είναι η πιο ακριβοπληρωμένη μουσικός για το 2017;

taylor-swift-beyonce-adele
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Taylor Swift, Beyoncé και Adele βρέθηκαν στην κορυφή της ετήσιας λίστας του Forbes.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το περιοδικό Forbes συνέταξε και δημοσιοποίησε τη λίστα με τις πιο ακριβοπληρωμένες γυναίκες μουσικούς για το 2017. Η λίστα είχε ορισμένες ανακατατάξεις σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, αφού φέτος η Beyoncé βρέθηκε στην κορυφή, εκτοπίζοντας την Taylor Swift.

Σύμφωνα με το Forbes, η Queen Bey έβγαλε 105 εκατομμύρια δολάρια μέσα στο 2017, κυρίως λόγω των εξαιρετικών πωλήσεων του τελευταίου δίσκου «Lemonade» και της πρόσφατης παγκόσμιας περιοδείας της.

Στη δεύτερη θέση της λίστας βρέθηκε η Adele, με έσοδα της τάξης των 69 εκατομμυρίων δολαρίων που προέκυψαν από την πρώτη μεγάλη παγκόσμια περιοδεία της από το 2011. Η περσινή πρώτη, η Taylor Swift, τελικά κατετάγη τρίτη στη φετινή λίστα, με 44 εκατομμύρια δολάρια έσοδα. Βέβαια, με τα τραγούδια του πρόσφατου «Reputation» να σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, η Swift λογικά θα τα πάει πολύ καλύτερα του χρόνου.

Η Celine Dion (42 εκ. δολάρια) βρέθηκε στην τέταρτη θέση της λίστας του Forbes έχοντας επιστρέψει στις ζωντανές εμφανίσεις στο Λας Βέγκας. Η πεντάδα κλείνει με την Jennifer Lopez, με 38 εκ. δολάρια έσοδα, τόσο από τις ζωντανές εμφανίσεις όσο και από την ενασχόλησή της με τηλεοπτικές εκπομπές.

Η δεκάδα των πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών μουσικών του Forbes έχει ως εξής:

  1. Beyoncé – 105 εκ. δολάρια
  2. Adele – 69 εκ. δολάρια
  3. Taylor Swift – 44 εκ. δολάρια
  4. Celine Dion – 42 εκ. δολάρια
  5. Jennifer Lopez – 38 εκ. δολάρια
  6. Dolly Parton – 37 εκ. δολάρια
  7. Rihanna – 36 εκ. δολάρια
  8. Britney Spears – 34 εκ. δολάρια
  9. Katy Perry – 33 εκ. δολάρια
  10. Barbara Streisand – 30 εκ. δολάρια