Πρώην συνεργάτης του Marilyn Manson καταριέται τον Kurt Cobain

cobain
ΤΕΤΑΡΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο Madonna Wayne Gacy κατηγόρησε ευθεώς τον frontman των Nirvana για αντιγραφή.

Μέσω μια σειράς μηνυμάτων, ο Madonna Wayne Gacy, πρώην μέλος στο συγκρότημα του Marilyn Manson, ξεσπάθωσε κατά του frontman των Nirvana, Kurt Cobain, κατηγορώντας τον για αντιγραφή. Σε μια από τις αναρτήσεις του στο Facebook, οι οποίες έχουν πλέον σβηστεί, ο Gacy ευχήθηκε μάλιστα στον Cobain «να καείς στην κόλαση».

Στο πρώτο του μήνυμα ο Gacy μοιράστηκε το «Godzilla» των Blue Oyster Cult, με την λεζάντα «Να καείς στην κόλαση, Kurt», ενώ στη δεύτερη μοιράστηκε το «Eighties» των Killing Joke, με το σχόλιο: «Και γι’ αυτό σκότωσες τον εαυτό σου, επειδή είσαι ένας κλέφτης».

Facebook

Το περασμένο καλοκαίρι ο Gacy είχε κατακρίνει τους Chester Bennington, Chris Cornell και Kurt Cobain επειδή αυτοκτόνησαν.

Η επιλογή των τραγουδιών δεν ήταν τυχαία, αφού πολλές φορές έχει αναδειχτεί η ομοιότητα μεταξύ του κομματιού των Blue Oyster Cult με το «Smells Like Teen Spirit» των Nirvana. Αντίστοιχα, υπάρχουν αρκετές ομοιότητες μεταξύ του «Eighties» των Killing Joke και του «Come As You Are», κάτι το οποίο είχε αναγνωρίσει ο ίδιος ο Cobain.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Gacy καταφέρεται με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς προς συναδέλφους που έχουν πεθάνει. Τον περασμένο Ιούνιο, πάλι μέσω των κοινωνικών δικτύων, ο Gacy είχε ασκήσει έντονη κριτική κατά των Chester Bennington, Chris Cornell και Kurt Cobain επειδή αυτοκτόνησαν. «Όλα έχουν ένα τίμημα και εάν δεν αντέχεις τον κόσμο της rock, με την κατάθλιψη, τα ναρκωτικά ή οτιδήποτε άλλο, μην εμπλακείς εξαρχής» φέρεται να είχε γράψει τότε.

Facebook

O Gacy έφυγε από το συγκρότημα του Manson το 2007.

Ο Madonna Wayne Gacy, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Stephen Gregory Bier Jr., έπαιξε πλήκτρα στο συγκρότημα του Marilyn Manson από το 1989 έως το 2007. Όπως και τα υπόλοιπα καλλιτεχνικά ψευδώνυμα των μελών του συγκροτήματος, το όνομα που επέλεξε είναι συνδυασμός του διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου John Wayne Gacy και της Madonna.