Οικογενειακή υπόθεση το επόμενο βιντεοκλίπ της Lana Del Rey

lana-del-rey
ΤΡΙΤΗ, 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Με τη συνδρομή της αδερφής της, Chuck Grant, θα σκηνοθετήσει το βιντεοκλίπ για το «Cherry».

Αφού δεν μπόρεσε να βρει έναν σκηνοθέτη που να πιστέψει στο όραμά της για το βιντεοκλίπ του «Cherry», η Lana Del Rey αποφάσισε να αναλάβει η ίδια τη σκηνοθεσία του επόμενού της single. Συνεργάτης της Del Rey σε αυτό το εγχείρημα θα είναι η αδερφή της και φωτογράφος, Chuck Grant, με την οποία συνεργάζεται τακτικά.

Το τραγούδι περιλαμβάνεται στον πέμπτο δίσκο της με τίτλο «Lust for Life», ο οποίος κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιούλιο. Από το άλμπουμ έχουν προκύψει τέσσερα singles μέχρι στιγμής, το «Love», το «Lust for Life», το «Summer Bummer» και το «Groupie Love».

«Μίλησα σε διαφορετικούς σκηνοθέτες για τις ιδέες που είχα και δεν άρεσαν σε κανέναν, οπότε νομίζω ότι μπορεί να κάνωμόνη μου. Ίσως το σκηνοθετήσω με την αδερφή μου, την Chuck. Είναι εικαστικός καλλιτέχνης, και σκεφτόμαστε πως πρέπει να ανατρέξουμε στα παλιά χρόνια και να το γυρίσουμε με φορητές κάμερες σε ένα ξενοδοχείο ή κάτι τέτοιο» δήλωσε στο MTV η Del Rey.

Reuters / Mario Anzuoni

Όταν ρωτήθηκε για τις εναλλακτικές ιδέες για βίντεο που απορρίφθηκαν, η τραγουδίστρια απάντησε πως για το τραγούδι «Change» είχε αναπτύξει μια ακόμη πιο αφηρημένη ιδέα από ό,τι στο «Where The Wild Things Grow». Εμπνευσμένη από τις πρόσφατες γεωπολιτικές εντάσεις, θέλησε να ενσωματώσει εικόνες από την αυξανόμενη πυρηνική απειλή. Μπορεί τελικά το concept να απορρίφθηκε επειδή η γενικότερη ιδέα έχει κουράσει, αλλά είναι κάτι το οποίο η Del Rey συνεχίζει να εξετάζει.

Παράλληλα, η Del Rey αποκάλυψε πως το τραγούδι «Cola» είχε γραφτεί για έναν «τύπο σαν τον Harvey Weinstein». Αν και η ίδια είχε βρει το τραγούδι αρκετά αστείο αρχικά, μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για φαινόμενα σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του θεάματος, η τραγουδίστρια αποφάσισε να σταματήσει να το ερμηνεύει.

«Το βρήκα αστείο όταν το έγραψα και προφανώς τώρα το βρίσκω πολύ λυπητερό. Στηρίζω τις γυναίκες που βγήκαν μπροστά. Νομίζω πως είναι πολύ γενναίες που το έκαναν» εξήγησε η Del Rey. Όταν ρωτήθηκε εάν σκέφτεται να αποσύρει το κομμάτι από το ρεπερτόριό της, η τραγουδίστρια απάντησε κατηγορηματικά: «Οπωσδήποτε, αυτό θα ήταν το μόνο σωστό πράγμα».