Στην Jorja Smith το Critics' Choice των Brit Awards για το 2018

Jorja-smith-3
ΔΕΥΤΕΡΑ, 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Η επίσημη τελετή των Brit Awards θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου στο Λονδίνο.

Το πρώτο βραβείο των Brit Awards για το 2018, το Critics’ Choice ανακοινώθηκε πως θα πάει στην Jorja Smith. Το βραβείο απονέμεται σε ανερχόμενα μουσικά ταλέντα στην Βρετανία και στο παρελθόν έχουν τιμηθεί με αυτό η Adele (2008), η Emeli Sandé (2012) και ο Sam Smith (2014), ενώ πέρσι το απέσπασε ο Rag’n’Bone Man.

Instagram

Η Jorja Smith συμμετείχε στο «More Life» του Drake.

Πέραν της συμμετοχής της στο «More Life» του Drake, η 20χρονη Smith έχει κυκλοφορήσει μια σειρά από singles, καθώς και ένα EP με τίτλο «Project 11» το 2016.  Ως solo καλλιτέχνης, τελευταία της κυκλοφορία ήταν το «On My Mind» με συμμετοχή του Preditah, ενώ συμμετείχε στο φιλανθρωπικό single «Bridge Over Troubled Water» για τα θύματα της πολύνεκρης πυρκαγιάς στον πύργο του Γκρένφελ.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, το 2017 ήταν αξέχαστο καθώς εκπλήρωσα τόσα πολλά από τα όνειρά μου και αυτός είναι ένας τόσο ξεχωριστός τρόπος να κλείσει η χρονιά. Το ότι συγκαταλέγομαι σε μια βραχεία λίστα μόνο με γυναίκες, δίπλα στην Mabel και την Stefflon Don που αμφότερες είχαν μια εκπληκτική χρονιά, το κάνει ακόμα καλύτερο» δήλωσε για τη τιμή η Smith, ενώ υποσχέθηκε πως το 2018 θα είναι ακόμα πιο ξεχωριστό.

REX/Shutterstock

Ο πρόεδρος των Brits και διευθύνων σύμβουλος της Sony Music UK & Ireland, Jason Iley, σχολίασε πως «η Jorga Smith έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της και φαίνεται πως θα ακολουθήσει τα βήματα των πιο πετυχημένων νικητών του Critic’ Choice στο παρελθόν».