Σοκαρισμένος ο Elton John από τον θάνατο της μητέρας του

sheila-farebrother-elton-John-3
ΤΡΙΤΗ, 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Πρόσφατα είχαν αποκαταστήσει τη σχέση τους, μετά από διακοπή της επικοινωνίας για περίπου επτά χρόνια.

Η Sheila Farebrother, μητέρα του Elton John, πέθανε στην ηλικία των 92 ετών, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω μηνύματος στο Instagram. Ο θάνατος της Farebrother ήρθε λίγους μήνες μετά την πρόσφατη επανασύνδεση με τον γιό της, με τον οποίο είχε διακόψει επαφές για περίπου επτά χρόνια.

«Είμαι τόσο λυπημένος που η μητέρα μου έφυγε αυτό το πρωί. Την είδα μόλις την περασμένη Δευτέρα και είμαι σοκαρισμένος. Καλό ταξίδι, μαμά. Ευχαριστώ για όλα. Θα μου λείψεις τόσο πολύ. Με αγάπη, Elton» έγραψε ο Βρετανός τραγουδιστής στην ανάρτησή του.

Παρά το γεγονός ότι ο πατέρας του – πιλότος της RAF – έπαιζε τρομπέτα στον ελεύθερο χρόνο του, η μητέρα του τραγουδιστή ήταν εκείνη που τον έκανε να αγαπήσει τη μουσική. Η Farebrother ήταν μανιώδης συλλέκτης δίσκων, μέσα από τους οποίους σύστηνε στον γιο της καλλιτέχνες όπως ο Elvis Presley και ο Bill Haley σε μικρή ηλικία. Όταν ο Elton John αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μουσική, τον στήριξε σταθερά σε όλη του την καριέρα.

REX/Shutterstock / Richard Young

Η σχέση τους όμως χάλασε το 2008, όταν ο Elton ζήτησε από τη μητέρα του να διακόψει σχέσεις με δυο παλιούς φίλους και συνεργάτες του, τον Bob Halley και τον John Reid. Ο Halley είχε εργαστεί για πολλά χρόνια ως οδηγός και βοηθός του τραγουδιστή, ενώ ο Reid υπήρξε μάνατζερ και εραστής του για ένα μικρό διάστημα.

Όπως είχε αποκαλύψει στην Daily Mail, η μητέρα του John αρνήθηκε να «συμορφωθεί» με την επιθυμία του γιου της, ο οποίος της απάντησε πως «την μισεί» και της έκλεισε το τηλέφωνο. Στην ίδια συνέντευξη η Farebrothe είχε δηλώσει με παράπονο πως δεν είχε γνωρίσει τα εγγόνια της, Zachary και Elijah, τα οποία ο Elton John απέκτησε με τον σύντροφό του David Furnish μέσω παρένθετης μητέρας.

Dear Mum, Happy Mother's Day! So happy we are back in touch. Love, Elton xo

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

Όλα όμως άλλαξαν στα 90ά γενέθλια της Farebrother, όταν προσέλαβε η ίδια ένα tribute act στον γιο της για να παίξει στην γιορτή της. Ο Elton John επικοινώνησε μετά μαζί της, με τους δεσμούς των δυο σιγά σιγά να βελτιώνονται. Παρά τα προβλήματα και την ένταση, η σχέση των δύο φαίνεται να αποκαταστάθηκε πλήρως, αφού τον περασμένο Φεβρουάριο ο τραγουδιστής της ευχήθηκε για την γιορτή της μητέρας, συμπληρώνοντας πως είναι χαρούμενος που τα έχουν ξαναβρεί.