Η Katy Perry κέρδισε δικαστική διαμάχη με μοναχές

katy-perry
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο δικηγόρος της pop star δήλωσε «πολύ ικανοποιημένος» από την αποζημίωση των 3,3 εκ. δολαρίων που αποφάσισε το δικαστήριο.

Τα αμερικάνικα δικαστήρια απένειμαν 3,3 εκατομμύρια δολάρια στην Katy Perry, στη δικαστική διαμάχη που προέκυψε, για τις ζημιές που υπέστη όταν επιχείρησε να αγοράσει μια μονή στο Λος Άντζελες για 14,5 εκατομμύρια δολάρια. Η τραγουδίστρια είχε καταθέσει μήνυση κατά της Dana Hollister, κατηγορώντας της πως έπεισε με «αθέμιτα μέσα» ορισμένες από τις μοναχές που ζούσαν εκεί να στηρίξουν τη δική της προσφορά για το κτήριο, έναντι της Perry.

Πέραν των 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων για ζημιές που υπέστη η Perry, τα δικαστήρια πρόσφατα είχαν επιδικάσει και 1,57 εκατομμυρία δολάρια για τα υπέρογκα δικαστικά έξοδα στην τραγουδίστρια, το οποίο πρέπει να πληρώσει η Hollister. Στόχος της Hollister, η οποία δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο της εστίασης, ήταν να μετατρέψει τη μονή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, ενώ η Perry το ήθελε για στεγάσει την μητέρα και τη γιαγιά της.

Μετά την δικαστική απόφαση, η Perry έχει κάθε λόγο να χαμογελάει.

Σύμφωνα με την New York Daily News, μια από τις μοναχές που φέρεται να είχε επηρεάσει η Hollister είχε δηλώσει πως η Perry είναι «υπέροχος άνθρωπος, αλλά η προσφορά της δεν είναι όσο καλή όσο της Dana Hollister. Ψάχνουμε για κάποιον που θα φροντίζει την περιουσία μας και θα την έχει ανοιχτή για να την χαρεί το κοινό. Η Perry το θέλει για ιδιωτικό σπίτι, για κρησφύγετο».

Παράλληλα, μια από τις μοναχές που ζούσε στην μονή κατηγόρησε την Perry για μαγεία, αναφερόμενη σε επίσκεψη της τραγουδίστριας στο Salem Witch Walk το 2014. «Λυπάμαι, αλλά δεν μου αρέσει η μαγεία και δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με τη μαγεία. Με ενοχλεί και ήταν το σπίτι της μητέρας μας, το καταφύγιό μας, είναι ιερή γη».