Ο Robbie Williams μίλησε για τις πρόσφατες περιπέτειες με την υγεία του

robbie-williams
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο Βρετανός τραγουδιστής είχε διακόψει την περιοδεία του και εισήχθη εσπευσμένα σε μονάδα εντατικής θεραπείας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Robbie Williams αναγκάστηκε να διακόψει την περιοδεία του λόγω των «πολύ ανησυχητικών αποτελεσμάτων» ιατρικών εξετάσεων. Ο τραγουδιστής δεν είχε δώσει περισσότερες πληροφορίες για τη φύση του προβλήματος που αντιμετώπισε τότε, αλλά ήταν αρκετά σοβαρό ώστε να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας για μια εβδομάδα.

Τα τελευταία χρόνια ο Robbie Williams έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας και εθισμού που έχει αντιμετωπίσει.

Όπως αποκάλυψε στη Sun ο Williams: «Στο πλαίσιο γενικών εξετάσεων υγείας που έκανα, «βρέθηκαν ορισμένες ανωμαλίες, συμπεριλαμβανομένου και κάτι στον εγκέφαλό μου που έμοιαζε με αίμα». «Προφανώς ήταν πολύ τρομακτικό και η απόφαση δεν ήταν πια στα χέρια μου. Με έστειλαν κατευθείαν στην μονάδα εντατικής θεραπείας» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

REX/Shutterstock / David Fisher

Θετικός στο ενδεχόμενο επανένωσης των Take That - ακόμα και χωρίς τον Jason Orange - έχει δηλώσει ο Robbie Williams.

Ο Williams παράλληλα αναφέρθηκε και στην περίπτωση μιας επανένωσης των Take That, του pop συγκροτήματος που τον έκανε γνωστό. Ο ίδιος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ακόμα και εάν δεν επιστρέψουν και τα πέντε μέλη. Αυτό άλλωστε φαντάζει δύσκολο, αφού το 2014 ο Jason Orange ανακοίνωσε την απόφασή του να φύγει οριστικά από τους Take That, λέγοντας πως το συγκρότημα του «κατέστρεψε τη ζωή».