Σκληρή μάχη για το χριστουγεννιάτικο single των βρετανικών charts

ed-sheeran-eminem-george-michael
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ed Sheeran, Eminem και Wham κονταροχτυπιούνται στην τελευταία μεγάλη μουσική μάχη της χρονιάς.

Ο Ed Sheeran, ο Eminem και οι Wham! είναι τα τρία μεγάλα φαβορί για το φετινό single που θα πιάσει την κορυφή των charts τα Χριστούγεννα στη Μεγάλη Βρετανία. Τα αποτελέσματα για το φετινό single θα ανακοινωθούν την Παρασκευή, αφού καταμετρηθούν οι πωλήσεις μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

O Sheeran φαίνεται να είναι το μεγάλο φαβορί για την πρώτη θέση των βρετανικών singles charts τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με τις επίσημες στατιστικές, ο Ed Sheeran οδηγεί την κούρσα με το «Perfect», στο οποίο συμμετέχει η Beyoncé, ενώ ακολουθεί ο Eminem με το νέο του single «River». (όπου συμμετέχει ο Sheeran). Οι Wham! βρίσκονται στη τρίτη θέση της λίστας με το κλασικό «Last Christmas», μετά από σχετική καμπάνια που ξεκίνησαν θαυμαστές του George Michael.

AP

Το «Revival» είναι ο πρώτος δίσκος του Eminem μετά από τέσσερα χρόνια σιγής.

Ο Eminem πάντως είναι το απόλυτο φαβορί για να πιάσει την κορυφή των album charts την ίδια εβδομάδα, με το νέο του δίσκο «Revival». Οι τελευταίες μετρήσεις δείχνουν πως το νέο άλμπουμ του Αμερικανού ράπερ έχει τριπλάσιες πωλήσεις από το «÷» του Sheeran, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Το γραφείο στοιχημάτων William Hill μάλιστα έχει σταματήσει να δέχεται στοιχήματα για τη συγκεκριμένη κατηγορία.