Χριστούγεννα και πάλι με τη φωνή της Mariah Carey

mariah-carey Chris Pizzello
ΤΡΙΤΗ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το «All I Want for Christmas Is You» έχει γίνει πλέον ένα από τα κλασσικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Μετά από 23 χρόνια, το «All I Want for Christmas Is You» της Mariah Carey κατάφερε να μπει στο Top 10 της κατηγορίας Hot 100 του Billboard. Πιο συγκεκριμένα, το τραγούδι βρέθηκε στην ένατη θέση της λίστας και πρόκειται για την πρώτη φορά που το τραγούδι μπαίνει στη δεκάδα, μετά την πρώτη κυκλοφορία του το 1994.

Μιλώντας για το επίτευγμά της, η 47χρονη τραγουδίστρια έκανε λόγο για ένα «υπέροχο χριστουγεννιάτικο δώρο», ενώ σχολίασε πως νιώθει περήφανη «ως τραγουδοποιός που το κομμάτι κατάφερε να μπει στο Top 10 του Billboard για πρώτη φορά».

«Πραγματικά δεν το πίστευα και είμαι ευγνώμων προς όλους όσοι αγκαλιάζουν αυτό το τραγούδι στις γιορτές. Πραγματικά μου ζεσταίνει την καρδιά και είμαι περήφανη για αυτό το τραγούδι που έγραψα πρακτικά όταν ήμουν παιδί με το μικρό μου Casio keyboard» τόνισε η Carey.

Σύμφωνα με το Billboard, αυτή ήταν η 28η φορά που ένα τραγούδι της Carey μπαίνει στο Top 10, με το προηγούμενο single της λίστας να είναι το «Obsessed» του 2009, το οποίο βρέθηκε στην έβδομη θέση. Στην πρώτη παρέμεινε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το «Perfect» των Ed Sheeran και Beyoncé.  

Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στον τέταρτο δίσκο της Carey.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια σημείωσε τις περισσότερες επιτυχίες της τη δεκαετία του 1990, με 19 Top10, ενώ την επόμενη δεκαετία είχε άλλα οχτώ Top10. Παράλληλα, η Carey είναι ο solo καλλιτέχνης με τα περισσότερα τραγούδια στην πρώτη θέση (18 πρωτιές συνολικά). Μονάχα οι Beatles έχουν περισσότερα No1, με 20 συνολικά.