Με πόσες Spice Girls είχε κοιμηθεί τελικά ο Robbie Williams;

robbie-williams Gero Breloer
ΤΡΙΤΗ, 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ο τραγουδιστής αποφάσισε να βάλει τέλος στις φήμες, δίνοντας μια οριστική απάντηση στο βασανιστικό αυτό ερώτημα.

Για πολλά χρόνια κυκλοφορούσε η φήμη πως ο Robbie Williams είχε σεξουαλικές σχέσεις με τέσσερις από τις πέντε Spice Girls. Έχοντας βαρεθεί να ακούει ανακρίβειες όλα αυτά τα χρόνια, ο Βρετανός τραγουδιστής αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ξεκαθαρίζοντας πως τελικά ήταν μόνο τρεις από τις Spice Girls.

Σε νέα του συνέντευξη στη Sun, ο Williams εξήγησε πως οι φήμες ξεκίνησαν από τον ίδιο σε μια συναυλία του, λίγο πριν ερμηνεύσει το «Back For Good» των Take That. Απευθυνόμενος στο κοινό του, ο Williams αστειεύτηκε πως είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους στον κόσμο που ήταν «μέσα στους Take That και τέσσερις από τις πέντε Spice Girls». Όπως τόνισε όμως ο Williams, το αστείο που έκανε επί σκηνής είχε «επιπτώσεις στον πραγματικό κόσμο για χρόνια».

Το περασμένο έτος, άλλωστε, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη για τη φήμη, την οποία ξεκίνησε ο ίδιος. «Θα ήθελα να απολογηθώ σε όλες τις εμπλεκόμενες Spice Girls, τους συζύγους και τους συντρόφους τους. Ξέρω πως ορισμένοι σύζυγοι και σύντροφοι δεν ήταν ευχαριστημένοι με το αστείο» δήλωσε το 2016.

 Ο Williams, ο οποίος φημολογείται πως είχε δεσμό με την Geri Halliwell το 2001, έσπευσε να δηλώσει πως είπε «τέσσερις από τις πέντε» γιατί ακουγόταν πιο ωραίο σαν αστείο, αφήνοντας να εννοηθεί πως στην πραγματικότητα είχε σχέσεις με τρεις. Η Mel B πάντως έχει αρνηθεί τις φήμες, ενώ όταν ρωτήθηκε ο Williams για την περίπτωση της Victoria Beckham, ο τραγουδιστής απάντησε κατηγορηματικά όχι.